Οταν μάθετε το λόγο για τον οποίο μέχρι τώρα, μάλλον, μαγειρεύατε λάθος το ρύζι σας κι ας πιστεύατε ότι είστε οι καλύτεροι στο είδος, ίσως αλλάξετε τακτική.
Επιστήμονες, λοιπόν, ανακάλυψαν πως απαιτείται νέα... τεχνική για το ρύζι και το μαγείρεμά του, αφού εντόπισαν πως περιέχει μικρές ποσότητες αρσενικού, το οποίο προκαλείται από βιομηχανικές τοξίνες και υπολείμματα φυτοφαρμάκων που αφήνουν στο έδαφος.
Φυσικά και δεν τίθεται λόγος ανησυχίας, παρά μόνο μιας επιπλέον κίνησης στο μαγείρεμα.
Ποια είναι αυτή;
Το βράσιμο του ρυζιού σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες νερού ή ακόμα και να το αφήνετε από την προηγούμενη μέρα στο νερό, πριν το βάλετε στην κατσαρόλα.
dokari.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου