ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Πώς θα κερδίσεις την προσοχή (και όχι μόνο) μιας πολύ όμορφης γυναίκας






Θα έχεις παρατηρήσει ότι τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες έχουν την τάση να
έλκονται από άτομα του αντιθέτου φύλου με τα οποία «ταιριάζουν» σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης - κάτι που, επιστημονικά, ονομάζεται «ομοιοτυπική σύζευξη».

Ωστόσο, μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Τέξας και η οποία δημοσιεύτηκε πριν από μερικούς μήνες στην Επιθεώρηση της Ψυχολογικής Επιστήμης (μτφρ: «Journal of Psychological Science») εξηγεί πειστικά για ποιο λόγο ο παραπάνω κανόνας, πάνω στον οποίο έχει βασιστεί η ίδια η εξάπλωση του ανθρώπινου είδους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, κάποιες φορές αναιρείται πανηγυρικά, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι εντελώς αταίριαστοι -τουλάχιστον, εμφανισιακά- να καταλήγουν να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι και, κατόπιν, την ίδια στέγη.

Και όχι, παρά τα όσα βάζει το μυαλό σου, η λύση στο συγκεκριμένο μυστήριο δεν έχει να κάνει ούτε με την οικονομική επιφάνεια που, ενδεχομένως, διαθέτει ένας από τους δύο συντρόφους, ούτε με το κύρος που αποπνέει, ούτε με την εξουσία που τυχόν κατέχει, αλλά με το πόσο καλά γνωρίζονταν οι δύο «εμπλεκόμενοι» προτού καταλήξουν ζευγάρι.

Για να το θέσουμε διαφορετικά, σύμφωνα με τους ερευνητές του έγκριτου αμερικανικού Πανεπιστημίου αποδεικνύεται ότι, τελικά, το να βρεθείς για ένα διάστημα περιορισμένος στην περιβόητη «Friend Zone» ίσως και να μην είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στα ερωτικά σου. Προκειμένου να καταλήξουν σε αυτό το ενδιαφέρον και λίαν ανατρεπτικό συμπέρασμα δε, η ερευνητική ομάδα του αμερικανικού Πανεπιστημίου ζήτησε τη βοήθεια 267 ζευγαριών ετεροφυλοφίλων, με τους εθελοντές να απαντούν σε μια σειρά ερωτήσεων που διευκρίνιζαν αν και σε πιο βαθμό η σχέση τους με τους συντρόφους τους ήταν φιλική προτού εξελιχθεί εν τέλει σε ερωτική.

Με βάση τα ευρήματα της εν λόγω μελέτης λοιπόν, αποδείχτηκε ότι οι σύντροφοι των ζευγαριών εκείνων που διατηρούσαν φιλική σχέση προτού αυτή εξελιχθεί σε ερωτική, διέφεραν αρκετά ως προς την «ποιότητα» της εξωτερικής τους εμφάνισης - κάτι που, σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, δεν παρατηρήθηκε σε ζευγάρια των οποίων η σχέση ήταν εξ αρχής ερωτική. Το καλύτερο όλων; Όπως προέκυψε από την ανάλυση των απαντήσεων των συμμετεχόντων, στα ζευγάρια της πρώτης κατηγορίας, η εξωτερική εμφάνιση των συντρόφων δεν επηρεάζει στο παραμικρό το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν από τη σχέση τους.

Το χρήσιμο συμπέρασμα; Τελικά, ίσως και να μην είναι και τόσο κακή ιδέα να δοκιμάσεις μια σχέση με την κολλητή σου.



gr.askmen.com, entertv.gr


loading...

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΜΠΕΡΙΑ!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΣ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ 1000% ΜΕ ΜΠΑΖΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ. ΑΝ ΒΡΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή