ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Από στέλεχος σε τουριστική μονάδα της Κρήτης… άστεγος ληστής



Πριν από λίγα χρόνια μεσουρανούσε στον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά τον τελευταίο καιρό κατέληξε να
κοιμάται στα παγκάκια ο 54χρονος που κατηγορείται για ληστείες σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου!

Η καθοδική πορεία του πρώην διευθυντικού στελέχους ξενοδοχείου της Χερσονήσου, το οποίο κατέληξε στη φυλακή, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο 54χρονος, που αντιμετώπιζε την κατηγορία ότι έκανε δύο ληστείες σε σούπερ μάρκετ στην πόλη του Ηρακλείου, ισχυρίστηκε ότι ο μόνος λόγος που κατέφυγε στην παρανομία ήταν ότι είχε τέσσερις ημέρες να φάει και ότι, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχε περάσει καν από το μυαλό του κάτι τέτοιο. Oπως υποστήριξε, βρήκε στα σκουπίδια το όπλο και έκανε την πρώτη του ληστεία για να αγοράσει τρόφιμα, ενώ σύντομα ακολούθησε και δεύτερη ένοπλη επίθεση σε πολυκατάστημα τροφίμων.


Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα Ηρακλείου και, όπως έγινε γνωστό, ήταν ευγενικός και ήρεμος καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο δικαστικό μέγαρο. Την επομένη προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή.

Ο 54χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι εξαναγκάστηκε να κάνει αυτές τις ληστείες, καθώς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία τον έκαναν να ζει στους δρόμους και να μην έχει να φάει ούτε ένα κουλούρι. Τις τελευταίες εβδομάδες, μάλιστα, κοιμόταν σε ένα ετοιμόρροπο παράπηγμα μαζί με δύο σκύλους που είχε για παρέα του.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο προφυλακισμένος πλέον 54χρονος έχει ζήσει καλύτερες ημέρες, αφού πριν από λίγα χρόνια «έφερνε βόλτα» μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην παραθαλάσσια κωμόπολη του Ηρακλείου και είναι πολλοί αυτοί που τον θυμούνται να κρατάει αγέρωχος τα ηνία της.

Όμως, λίγο η οικονομική κρίση, λίγο οι λανθασμένοι χειρισμοί που στάθηκαν μοιραίοι για την επαγγελματική του πορεία και λίγο τα προβλήματα υγείας του, από επαγγελματίας με άνετη ζωή έφτασε στο σημείο να περιφέρεται από δω κι από κει και στο τέλος να γίνει ληστής!
Εύα Παπαδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου