ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

6 στρουμπουλές που κάνουν τα ανδρικά κεφάλια να γυρίζουν (Φωτογραφίες)





Η Ashley Graham, η Carina Behrens, η Catherine Li, η Jenny Rieu,
η Mercy Watson, η Tara Lyne και πολλές άλλες, είναι μοντέλα που επιτρέπουν στις παχουλές γυναίκες να κρατήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Αυτά τα μοντέλα αποδεικνύουν ότι ο 21ος αιώνας έφερε μια επανάσταση: η μόδα αρχίζει να καταπολεμά την δικτατορία του αδύνατου σώματος.


«Δοξάστε τις καμπύλες σας. Δεν έχει σημασία αν το σώμα σας δεν είναι τέλειο, αγαπήστε το» δήλωνε πρόσφατα η Ashley Graham, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala».
Αυτά τα μοντέλα με παραπανίσια κιλά, αγωνίζονται εναντίον της ανορεξίας αλλά και εναντίον της παχυσαρκίας. «Είτε φοράτε 32 είτε 35, το σημαντικό είναι να έχετε καλή υγιεινή ζωής και να νιώθετε άνετα με το σώμα σας», συμβούλευε η  Ashley Graham στην ίδια συνέντευξη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, φροντίζοντας ταυτόχρονα τον εαυτό του.

Αυτά τα έξι μοντέλα με τα περιττά κιλά έχουν εκατομμύρια ακολούθους στα social media. Πολλοί χρήστες δείχνουν ενθουσιασμένοι μαζί τους και γράφουν διάφορα, όπως «my curve will make you say yaaaas, queen!» ( Οι καμπύλες μου θα σας κάνουν να λέτε «ναι, βασίλισσα»!) ή ακόμη «more than a size» ( κάτι παραπάνω από ένα νούμερο ρούχου). Τα εν λόγω μοντέλα μεταδίδουν μηνύματα και μετακινούν τα όρια. Η Ashley Graham, μάλιστα, λάνσαρε την δική της σειρά εσωρούχων για γυναίκες με πολλά κιλά ώστε «να είναι σέξι και άνετα, ταυτόχρονα».
Η Mercy Watson:
Η Catherine Li:
Η Tara Lyne:
Αυτές οι σταρ της μόδας εκφράζουν μηνύματα ειρήνευσης με τα κιλά τους. Δέχονται τον εαυτό τους όπως είναι, ντύνονται με ρούχα υψηλής ραπτικής αλλά και με μαγιό ή εσώρουχα. Η στρουμπουλή Tara Lynn, η οποία υπερασπίζεται την ομορφιά των γυναικών «με κιλά», δήλωνε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Elle» : «Στην πραγματικότητα δεν ζυγίζομαι ποτέ, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εξάλλου, ένα τζιν skinny έχει νόημα, μόνο αν έχεις οπίσθια».
Η Jenny Rieu:





iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου