Για να γλύφεις τα δάχτυλά σου...
Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ
σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις (εσύ και η παρέα σου)...
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό.
Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ
σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις (εσύ και η παρέα σου)...
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό.
Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου