ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Το νέο ημερόλογιο της Pirelli δεν έχει καμία σχέση με τις σέξι φωτογραφίσεις των περασμένων ετών



Εμπνευσμένο από τον Σαίξπηρ και το έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” είναι το ημερολόγιο της γνωστής εταιρίας ελαστικών. Η Pirelli 
απαρνείται για το 2020 τις σέξι φωτογραφίσεις των περασμένων ετών και με τη βοήθεια οκτώ διάσημων γυναικών μας δείχνουν τις διαφορετικές εκδοχές της σαιξπηρικής ηρωίδας. Πώς θα μπορούσε να  είναι η σύγχρονη Ιουλιέτα;
Ο φωτογράφος Paolo Roversi απαθανατίζει δύο Αμερικανίδες ηθοποιούς, τρεις Αγγλίδες ηθοποιούς, μία Ισπανίδα τραγουδίστρια, μία Κινέζα τραγουδίστρια, ηθοποιό και μούσα της μόδας και την κόρη του, μια Γαλλοιταλίδα καλλιτέχνη που αγαπά το σινεμά και τη φωτογραφία ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.
Η φωτογράφιση των κυριών έγινε στην Ιταλία και συγκεκριμένα τη Βερόνα που είναι η γενέτειρα της Ιουλιέτας αλλά και στο Παρίσι που θεωρεί πατρίδα του ο Roversi.
Στην εκδοχή της Emma Watson είναι ένα παράδοξο. Είναι υπερβολικά αθώα και αυτή η αθωότητα της δίνει δύναμη και σοφία. Η Αγγλίδα ηθοποιός είναι επίσης η πιο δημοφιλής εκδοχή αφού μετρά περισσότερους από 100 εκατομμύρια followers στα social media της. Δύο από τους πιο σπουδαίους ρόλους της ήταν αυτός της Hermione Granger στο Harry Potter και της Belle στο Beauty and the Beast. Πέρα όμως από της δύο δεκαετίες στη βιομηχανία είναι και μια γυναίκα με έντονη ακτιβιστική δράση. Είναι πρεσβευτής του οργανισμού UN WOMEN που ξεκίνησε την καμπάνια #heforshe που ενθάρυνε τους άνδρες να ενισχύσουν τη μάχη κατά των φυλετικών διακρίσεων. Το 2018 λειτούργησε ως καταλύτης για το κίνημα  TIME’S UP και έφερε την καμπάνια στο Ηνωμένο Βασίλειο που οδήγησε στη δημιουργία ενός Ταμείου για την Δικαιοσύνη και την Ισότητα. Επίσης, είναι λάτρης της βιώσιμης μόδας και μια γυναικεία διαδικτυακή λέσχη βιβλίου που λέγεται Our Shared Shelf.

Η Yara Shahidi αντιπροσωπεύσει την καθαρή ψυχή της Ιουλιέτας που είναι γεμάτη αγνότητα, δύναμη, ομορφιά, τρυφερότητα και κουράγιο. Όλα τα στοιχεία που έχει μια ερωτευμένη γυναίκα. Είναι ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της Zoey Johnson στις σειρές Black-ish και Grown-ish του ABC. Έχει δημιουργήσει το Yara’s  Club σε συνεργασία με το The Young Women’s Leadership Schools της Νέας Υόρκης. Ήταν ομιλήτρια στις καμπάνιες DoSomething.Org και 3M’s STEM που συγκέντρωναν λεφτά για σχολεία που είχαν ανάγκη ενώ έχει εργαστεί και στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Barack Obama. Είναι συνήγορος σε γυναικεία ζητήματα καθώς έχει εργαστεί και για το United Nations Girl Up σε παγκόσμιο επίπεδο. Το έργο της έχει παρουσιαστεί στους New York Times, σε άρθρο του περιοδικού TIME με τους 30 Most Influential Teens list και σε αυτή του Forbes με τους 30 Under 30.

Η Kristen Stewart περνά από το αθώο κορίτσι στην επαναστάτρια, δυναμική γυναίκα. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει αγγίξει την ιστορία της Ιουλιέτας και μέσα από την συμμετοχή της το New Moon της σειράς ταινιών Twilight όπου υποδύθηκε την Bella Swan που ερωτεύτηκε το βαμπίρ Edward. Αγαπήθηκαν, διεκδίκησαν ο ένας τον άλλο κι έπειτα χώρισαν. Εκείνος θα εωρήσει την αγαπημένη του νεκρή και θα πάει να πεθάνει και ο ίδιος στην ιταλική πόλη Volterra. Σε αντίθεση όμως με την σαιξπηρική τραγωδία, η ηρωίδα του Twilight καταφέρνει να σώσει τον αγαπημένο της σε μία από τις επόμενες ταινίες. Στην ταιλευταία της ταινία Charlie’s Angels υποδύεται την Sabina.

Η Rosalia υποστηρίζει για τη δική της εκδοχή ότι: “Γνωρίζουμε όσα αγαπάμε”. Η Καταλανή τραγουδίστρια, γεννημένη το 1993, έχει δώσει μια μοντέρνα διάσταση στο φλαμένγκο, το χορό και τη μουσική του 18ου αιώνα, μπλέκοντάς το με R&B, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική. Το τραγούδι της Il Mal Querer βασίζεται σε μία ανώνυμη ιστορία του 14ου αιώνα και μιλά γα μια γυναίκα που φυλακίστηκε από τον άδρα που αγαπά. Έχει σπουδάσει 10 χρόνια φλαμένγκο, έχει αγγίξει την κορυφή των charts και τα 3,9 εκατομμύρια followers. Μια διαδρομή που δεν ήταν όμως ανέφελη. Στα 17 της έπρεπε να ξεκινήσει από το μηδέν όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στις φωνητικές της χορδές και έπρεπε να απέχει για έαν χρόνο. Ένα από τα πιο επιτυχημένα της τραγούδια, το Malamente, έχει φτάσει τα 90 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube.

Οι σπίθες της Ιουλιέτας βρίσκονται σε κάθε γυναίκα. Στα μάτια και στις λέξεις τους, στα χαμόγελα και τα δάκρυά τους, ακόμα και στην αθωότητά τους. Το ίδιο ισχύει και για την Stella Roversi.

Η τραγική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας είναι μια ιστορία απελπισμένης, χωρίς ανταπόδοση αγάπης. Ένα παραμύθι για κάποιους, μια πραγματική ιστορία ζωής για άλλους. Αυτή την προσέγγιση δίνει η Claire Foy. Η ηθοποιός από πολύ νωρίς ήρθε αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα. Στα 18 της χρειάστηκε να διαχειριστεί έναν όγκο στο δεξί της μάτι. Με το πρόσωπο της να έχει αλλάξει αισθητά από το πρήξιμο πήρε από νωρίς το σπουδαίο μάθημα ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή πέρα από την ομορφιά. Σπούδασε υποκριτική στο Oxford και έγινε ευρύτυερα γνωστή μέσα από τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς του Netflix The Crown ενσαρκώνοντας την βασίλισσα Ελισάβετ. Ήταν εκείνη που ενέπνευσε τον Σουηδό συγγραφέα Stieg Larsson να επινοήσει τον χαρακτήρα της Lisbeth Salander στο Millennium επου αγωνίζεται κατά του μισογυνισμού ενώ στην ταινία First Man ενσαρκώνει την Janet Armstrong, τη γυναίκα του Neil που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι.

H Indya Moore μας δίνει την εκδοχή του να ερωτεύεσαι τον εχθρό σου. Η αγάπη δεν έχει σύνορα και όρια. Είναι μια δύναμη που υπερβαίνει τα πάντα. Είναι το πρώτο transgender μοντέλο που έκανε πασαρέλα για μεγάλους οίκους. Έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία 14 ετών και πλέον, 10 χρόνια μετά, το περιοδικό Time την έχει ανακυρίξει ως μία από τις 100 πιο επιδραστικές γυναίκες του πλανήτη που μας δίνει μαθήματα για την διαφορετικότητα με τον πιο όμορφο τρόπο. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σειρά Pose, του Netflix, που ενσάρκωνε μία χορεύτρια στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’80.

Ένας σπουδαίος μύθος δημιουργεί έναν χαρακτήρα που είναι είναι μια πλευρά σου σε ένα βαθμό και παραμένει μαζί σου. Αυτό αντικατοπτρίζει η Mia Goth. Η ηθοποιός ενσάρκωσε την Joe στην ταινία του Lars Von Trier με τίτλο Nymphomaniac, μιας γυναίκας με ερωτικές εμμονές. Επίσης, υποδήθηκε την Sarah στην ταινία Suspiria του  Luca Guadagnino.

H Chris Lee, που το πραγματικό της όνομα είναι Li Yuchun, εξηγεί ότι το τραγούδι ανασύρει συναισθήματα και αναμνήσεις. Οι μελωδίες και οι στίχοι μπορούν να μας θυμίσουν τις πρώτες μας αγάπες και τον ευσεβή μας πόθο να αγαπάμε πάντα με αυτόν τον τρόπο. Η ίδια είναι pop τραγούδιστρια, συνθέτης, ηθοποιός, σκηνοθέτης και εκπρόσωπος του Yumi’s Loving Care Foundation. To 2015 ξεχώρισε στο κινέζικο talent show Super Girl’s και εμφανίστηκεκαι στο αμερικάνικο περιοδικό Time. Έχει πολλά μουσικά βραβεία στη συλλογή της, έχει κυκλοφορήσει 9 άλμπουμ και οι συναυλίες της γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στην Κίνα. Το ονομά της υπάρχει επίσης και στις λίστες BoF500 αφού κάθε κομμάτι που επιλέγει να φορέσει ξεπουλάει. Θεωρείται από το Royal Institute of International Affairs του Λονδίνου ως μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της Κίνας.

Να σημειώσουμε ότι από το 1964 έως το 2019 έχουν κυκλοφορήσει 46 ημερολόγια Pirelli που φέρουν την υπογραφή 36 φωτογράφων. Plus, ένα βίντεο από όσα έγιναν στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο του 2020.



marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου