ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΠΥΡΣΟΣ-ΚΝΙΔΗ 3-3 (εικόνες + video) - ΔΕΣΚΑΤΗ-ΚΑΛΗΡΑΧΗ 0-1 - Ολα τα αποτελέσματα των αγώνων

ΠΥΡΣΟΣ-ΚΝΙΔΗ
Ματς για γερά νεύρα χθες στο ΔΑΚ, δραματικό σε εξέλιξη, που δεν ανέδειξε νικητή. Το τελικό αποτέλεσμα
χαρακτηρίζεται μάλλον δίκαιο.

Ο Πυρσός μπορούσε να πάρει τη νίκη στο τέλος, η Κνίδη του Γιώργου Κουρέλα επιβεβαίωσε ξανά πως αποτελεί πολύ αξιόμαχη ομάδα. Το ματς παρακολούθησε ο Νίκος Τόλης, που αναλαμβάνει από Δευτέρα τον Πυρσό. Στο 8΄ ο Αποστόλου το 0-1, στο 20΄ ο Ηλίας Παπανικολάου απέκρουσε εκπληκτικά σε τετ-α-τετ του Ντόλια. Στο 28΄ και 41΄ οι Χρήστος Καραγιάννης, Παντέρης αντίστοιχα ανέτρεψαν το σκορ (2-1), όμως στο 45΄ ο Παπαδόπουλος με φοβερό σουτ ισοφάρισε.

Συγκλονιστικά τα τελευταία 25 λεπτά, στο 74΄ ο Αθανασόπουλος είχε οριζόντιο δοκάρι, στο 78΄ ο Αποστόλου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (2-3), ενώ στο 79΄ ξανά ο Αποστόλου είχε δοκάρι.


Στο 81΄ ισοφάρισε ο Ντόλιας, στο 85΄ πολύ ωραία κεφαλιά εξ επαφής του Κυριακίδη και τρομερή απόκρουση του Ηλ. Παπανικολάου. Ρεσιτάλ διαιτησίας του Κοτζατίσογλου (Παπαδόπουλος, Κυρατζής).







ΠΥΡΣΟΣ: Μπακιρτζής, Σιδέρης, Ντόλιας, Παντέρης (85΄ Κρικέλης), Αθανασόπουλος, Κολέτσος (79΄ Παπαξάνθης), Δ. Καραγιάννης, Καφετζής, Χρ. Καραγιάννης, Μπιζιώτας, Ευαγγελόπουλος.

ΚΝΙΔΗ: Ηλ. Παπανικολάου, Κανιάς, Παπαδόπουλος, Καντάρης, Συμεωνίδης, Δ. Καραγιάννης (75΄ Τσιτσόλης), Γ. Καραγιάννης (46΄ Έξαρχος), Κοτζαμπασόπουλος (78΄ Μπαλιάκας), Αποστόλου, Χ. Παπανικολάου, Τζίλιας.

Δηλώσεις:



Εικόνες:






ΔΕΣΚΑΤΗ-ΚΑΛΗΡΑΧΗ 0-1: Με γκολ του Δημήτρη Τάκα (78΄) ο Κτηνοτροφικός Αστέρας διπλασίασε τις επιτυχίες του στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Δύσκολη νίκη για το συγκρότημα του Γιώργου Βλάχου, ο Καμβουνιακός απείλησε με το δοκάρι του Τσιλινίκου (85΄). Χωρίς προβλήματα ο διαιτητής Τσακστάρας (Δρουδάκης, Στεργιόπουλος).

ΔΕΣΚΑΤΗ: Πέτσας, Τσιλινίκος, Αναγνώστου, Παπακωνσταντίνου, Κουσιώρας, Τζιόλας, Λάμαρης, Γκουγκογιάννης, Τσίτσιος, Τσικρίκης, Κακούσιος.

ΚΑΛΗΡΑΧΗ: Γιαγκόζογλου, Γ. Ρόβας, Αλεξανδρής, Ντεμάι, Κυριακίδης, Λιούρας, Δημητριάδης, Τσιαρσιώτης, Κ. Ρόβας (55΄ Κοσμίδης), Φουρλατάρας, Τάκας.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:
ΚΑΡΠΕΡΟ - ΑΕΡΑΤΑ 2-2
ΜΕΓΑΡΟ -ΚΟΚΚΙΝΙΑ 3-5



ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου