ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Δήμος Γρεβενών: Ψηφίσθηκε ο Προϋπολογισμός-Παρέμβαση Δασταμάνη, για τους Προέδρους



Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός του 2020 στο Δήμο Γρεβενών, ο οποίος ξεπερνά τα
30 εκατομμύρια ευρώ και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, «είναι ισοσκελισμένος και αναπτυξιακός».

Ο κ. Δασταμάνης τόνισε ότι ζήτησε και ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Δυτ. Μακεδονίας από τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, την ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης, η οποία θα απλουστεύει την διαδικασία για την πάγια προκαταβολή των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων , προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα τα μικροπροβλήματα στους οικισμούς.





Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης επεσήμανε ότι «ο Δήμος Γρεβενών είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση», ενώ σε ότι αφορά το διαχρονικό οικονομικό πρόβλημα της Δ.Ε.Υ.Α.Γ, υπογράμμισε ότι «ήδη έχει αντιστραφεί η αρνητική πορεία και την επόμενη διετία θα αντιμετωπιστεί οριστικά, προκειμένου να εξετασθεί τότε και η μείωση των δημοτικών τελών».

Με αφορμή σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, ο κ. Δασταμάνης χαρακτήρισε «εύλογες και δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής», σχετικά με το «άλυτο πρόβλημα της ξύλευσης», σε ότι αφορά την κατανομή, το χρόνο και την διάθεση της απαραίτητης ξυλείας στους κατοίκους των ορεινών οικισμών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου