ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Δοκιμάστε να βάλετε λίγο στοματικό διάλυμα στην λεκάνη της τουαλέτας τουαλέτα και δείτε τα απίστευτα αποτελέσματα (video)



Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοματικό διάλυμα για τον καθαρισμό διαφόρων πραγμάτων.

Μερικοί το χρησιμοποιούν καθημερινά ενώ άλλοι πιο σπάνια.. Η βασική του χρήση είναι σαν πρόσθετη προστασία των δοντιών εκτός από το βούρτσισμα των δοντιών. Ενδυναμώνει τα δόντια σας, βελτιώνει την στοματική σας υγιεινή και δίνει δροσερή αναπνοή.
Σας είχε περάσει όμως ποτέ από το μυαλό να το ρίξετε στην λεκάνη της τουαλέτας σας;

Η σύνθεση του ενάντια στα βακτηρίδια μπορούν να βοηθήσουν και σε άλλες δουλειές του σπιτιού.

Στοματικό διάλυμα
Όταν σας έρχεται στο μυαλό το στοματικό διάλυμα το πρώτο που σκέφτεστε είναι το καθάρισμα των δοντιών σας. Τι θα λέγατε όμως αν σας λέγαμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετές δουλειές του σπιτιού. Στο βίντεο της επόμενης σελίδας μπορείτε να δείτε τι γίνεται αν ρίξετε λίγο μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας. Δεν είναι όμως μόνο κατάλληλο για την τουαλέτα αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν καθαριστικό για άλλες δουλειές.

Καθαριστικό μπάνιου
Δεν έχετε καθαριστικό για το μπάνιο; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοματικό διάλυμα! Ρίξτε λίγο στοματικό διάλυμα σε χλιαρό νερό και βουτήξτε ένα πανί. Μπορείτε να καθαρίσετε καθρέφτες, νεροχύτες αλλά και τα πλακάκια. Το μπάνιο σας θα λάμπει όπως ποτέ στο παρελθόν.

Οθόνες
Καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και τάμπλετ. Ξέρατε ότι το στοματικό διάλυμα βοηθάει στο καθάρισμα της οθόνης αυτών των συσκευών; Ρίξτε μια μικρή σταγόνα και καθαρίστε με ένα πανί. Η οθόνη θα λάμψει.

Λουλούδια
Μια χρήσιμη συμβουλή για κάνετε τα λουλούδια σας να ζήσουν περισσότερο είναι να ρίξετε λίγο στοματικό διάλυμα στο βάζο τους. Ακούγεται περίεργο αλλά μια μικρή ποσότητα θα διατηρήσει τα λουλούδια σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστείτε δύο κουταλιές της σούπας για κάθε λίτρο νερό.





Οδοντόβουρτσα
Ένα αντικείμενο που σχεδόν ποτέ δεν καθαρίζουμε είναι η οδοντόβουρτσα μας. Την χρησιμοποιούμε καθημερινά και η υγρασία και η ζέστη που υπάρχει μέσα στο μπάνιο βοηθούν στην ανάπτυξη βακτηριδίων. Για αυτό είναι σημαντικός ο σωστός και τακτικός καθαρισμός. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με μια μικρή ποσότητα στοματικού διαλύματος. Ρίξτε λίγο σε ένα ποτήρι και αφήστε το βουρτσάκι ανάποδα για λίγες ώρες. Έτσι θα σκοτώσετε τα περισσότερα βακτηρίδια.

Άπλυτα ρούχα
Μια ακόμα περίεργη αλλά ιδιαίτερα χρήσιμη συμβουλή είναι να βάλετε λίγο μαζί με το απορρυπαντικό στα άπλυτα σας. Η αντιβακτηριδιακή του δράση θα σκοτώσει όλα τα βακτήρια που βρίσκονται στα ρούχα σας. Επίσης θα καθαρίσει το εσωτερικό του πλυντηρίου σας. Έτσι θα έχετε πολλά οφέλη ταυτόχρονα!

Τουαλέτα
Και τώρα ήρθε η ώρα για το τρικ που όλοι περιμένατε. Δεν θα περνούσε από το μυαλό των περισσοτέρων να βάλουν στοματικό διάλυμα στην τουαλέτα, αλλά μόλις παρακολουθήσετε το βίντεο σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη. Η τουαλέτα, είναι κάτι που απαιτεί τακτικό καθάρισμα, μέσα και έξω. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα από στοματικό διάλυμα στην τουαλέτα, τρίψτε την με το πιγκάλ και τραβήξτε το καζανάκι. Η τουαλέτα σας θα έχει μια υπέροχη μυρωδιά και θα είναι αστραφτερή όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν!

Δείτε το βίντεο:


tipsandtricks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου