ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο: Εκατομμύρια δολάρια για τις θεές της πασαρέλας (λίστα + εικόνες)

ΗΤΑΝ 2015:

Το να είσαι όμορφη είναι ιδιαίτερα επικερδές. Κάποτε η Λίντα Εβανγκελίστα είχε πει ότι «δε σηκώνομαι από το κρεβάτι για λιγότερα

από 10.000 δολάρια την ημέρα» Φαίνεται ότι στον χώρο του μοντέλινγκ δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε.

Η Κένταλ Τζένερ, η ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, έγινε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα σε ένα μόνο χρόνο, χάρη στα εκατομμύρια των φαν της στα social media. Οι εταιρείες γνωρίζουν ότι αν βάλει μια φωτογραφία στο Instagram ή στο Twitter με τα ρούχα τους, θα είναι πιο επικερδές από οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση.



Παράλληλα, ένας από τους οίκους που πληρώνει αδρά τα μοντέλα του, είναι η εταιρεία εσωρούχων Victoria's Secret.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του περιοδικού Forbes, που καλύπτουν την περίοδο από τον Ιούνιο του 2014 στον Ιούνιο του 2015 παρουσιάζει τα μεγαλύτερα εισοδήματα στον κλάδο των μοντέλων και φυσικά τα σκήπτρα κρατάει και φέτος η εκθαμβωτική Ζιζέλ.

19. Ζουρντάν Νταν
Κασέ: 3.5 εκατομμύρια δολάρια
Ανακαλύφθηκε σε ένα υποκατάστημα των Primark στο Λονδίνο και κατέληξε με συμβόλαιο στην Maybelline και την Calvin Klein. Εχει, επίσης δουλέψει για τον Tommy Hilfiger και τη Burberry.


18. Κέιτ Απτον
Κασέ: 3.5 εκατομμύρια δολάρια
Τα κέρδη της είναι τα μισά σε σχέση με πέρυσι, αλλά έβγαλε περίπου 40 εκατομμύρια από τη διαφήμιση του Game of War για το Superbowl.


17. Χίλαρι Ρόντα
Κασέ: 3.5 εκατομμύρια δολάρια
Είναι ακόμα ένα από πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, αλλά τα κέρδη της έχουν μειωθεί από τότε που η Κένταλ Τζένερ της πήρε τη θέση ως το πρόσωπο της Estée Lauder. Ωστόσο εξακολουθεί να είναι το πρόσωπο των Via Spiga, Elie Tehari, και Chopard.


16. Κένταλ Τζένερ
Κασέ: 4 εκατομμύρια δολάρια
Η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν έχει χαράξει τη δική της επιτυχμένη πορεία στον κόσμο της υψηλής μόδας. Μπαίνει στη λίστα του τρέχοντος έτους, ως μοντέλο για την Estee Lauder, τον Calvin Klein, τον Fendi, τη Marc Jacobs και ον Karl Lagerfeld. Η τεράστια παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθά επίσης να κλείσει θέσεις εργασίας της λόγω της διαφήμισης που δίνει σε κάθε πράγμα που φοράει.


15. Ντάρια Γουερμπόουι
Κασέ: 4,5 εκατομμύρια δολάρια
Εχει εμφανιστεί σε 50 εξώφυλλα της Vogue κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά της ως πρόσωπο της σειράς μέικ απ της Lancôme.


14. Λιου Γουέν
Κασέ: 4,5 εκατομμύρια δολάρια
Η πρώτη Κινέζα στην πασαρέλα της Victoria Secret. Πλέον βγάζει τα περισσότερα από τα χρήματά της από μία άλλη εταιρεία εσωρούχων, την La Perla και ως μοντέλο για το Massimo Dutti, την H & M και τη MO & Co.


13. Κέιτ Μος
Κασέ: 4,5 εκατομμύρια δολάρια
Στα 41 της είναι επίσης ένα από τα γηραιότερα μοντέλα στη λίστα, αλλά συνεχίζει να κερδίζει εκατομμύρια από τα μεγάλα συμβόλαια με τον David Yurman, τη Decorte Skincare και τη Burberry. Είναι, επίσης, στο 14ο έτος συνεργασίας της με τη Rimmel.


12. Κάρολιν Μέρφι
Κασέ: 4,5 εκατομμύρια δολάρια
Η 40χρονη έχει σχεδόν τη διπλάσια ηλικία πολλών μοντέλων σε αυτή τη λίστα, αλλά παραμένει ψηλά με τις συνεργασίες της με την Estee Lauder, την Ugg και την Oscar de la Renta.


11. Κάρλι Κλος
Κασέ: 5 εκατομμύρια δολάρια
Η κολλητή της Τέιλορ Σουίφτ έχει συνεργασίες με L'Oréal, Joe Fresh και Kate Spade αφότου «κρέμασε» τα αγγελικά φτερά της και έφυγε από την Victoria Secret.


10. Κάντις Σουάνπολ
Κασέ: 5 εκατομμύρια δολάρια
Το εισόδημά της έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το προηγούμενο έτος αφότου έγινε ένα από τα πρόσωπα της Max Factor. Εχει επίσης συμβόλαιο με το άρωμα της Versace.


9. Αλεσάντρα Αμπρόσιο
Κασέ: 5 εκατομμύρια δολάρια
Τα περισσότερα από τα έσοδα της προέρχονται από τη Victoria Secret, αλλά έχει επιπλέον και τη δικής σειρά με μαγιό και ρούχα σε συνεργασία με την Planet Blue.


8. Λάρα Στόουν
Κασέ: 5 εκατομμύρια δολάρια
Ανακαλύφθηκε όταν ήταν 12 ετών στο Παρίσι και κατέληξε να γίνει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Εχει συμβάόλαια με τη L'Oréal και την Calvin Klein για την οποία έκανε και τη φωτογράφιση με τον Τζάστιν Μπίμπερ.


7. Τζοάν Σμολς
Κασέ: 5,5 εκατομμύρια δολάρια
Εχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για Joe Fresh, Calvin Klein και Marc Jacobs, ενισχύοντας το εισόδημά της κατά 2.000.000 δολάρια σε σχέση με πέρσι. Περπατάει επίσης περισσότερο στις πασαρέλες από τα άλλα μοντέλα σε αυτή τη λίστα.


Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου