ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Δείτε πως θα ξεκλειδώσετε την πόρτα αν κλειστήκατε από έξω



Αν έχετε χάσει το κλειδί σας από μια κλειδωμένη πόρτα, προφανώς και σας φαίνεται αδύνατο να την ξεκλειδώσετε, χωρίς τη βοήθεια ενός ειδικού.

Αλλά, ως πραγματικότητα, δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, αν έχετε τα σωστά εργαλεία? Ένα κατσαβίδι, ένα συνδετήρα, μια παραμάνα ή ένα κλειδί Allan μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Πάντα θα σου φανεί χρήσιμη μία τέτοια γνώση γιατί δεν ξέρεις ποτέ πότε θα κλειστείς έξω από το ίδιο σου το σπίτι.

Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα…

  • Δείτε τι μπορείτε να κάνετε:
Ψάξτε για μια σωστή κατσαβίδι ή να ζητήσει από έναν γείτονα για να σας δώσει ένα. Ένα καλό κατσαβίδι είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα και να μην έρχεται σε επαφή με οποιαδήποτε πλευρά της κλειδαριάς. Εύκολα ανακινήστε το κατσαβίδι οριζόντια, ενώ πιέζοντας ελαφρά για να ξεκλειδώσει την πόρτα.

Ένα άλλο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε μια κλειδωμένη πόρτα είναι το κλειδί Allan. Για να ξυρίσει μέταλλο από το κλειδί και να το καταστήσει πολύ λίγο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μύλο. Τοποθετήστε το κλειδί στην κλειδαρότρυπα επανειλημμένα. Με αυτό τον τρόπο, θα μάθετε πόσο περισσότερο δεν θα πρέπει να χαράξει κάτω. Εάν το τελικό προϊόν ταιριάζει πολύ σφιχτά, η πόρτα δεν θα ανοίξει.
Πάρτε ένα συνδετήρα που αποτελείται από μέταλλο και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ίσια. Κάντε μια μικρή μπούκλα στην κορυφή του συνδετήρα σας που μπορούν να εισέλθουν στην κλειδαρότρυπα. Τροποποιήστε την μπούκλα μέχρι να ταιριάζει απόλυτα.
Μπορείτε επίσης να ανοίξετε μια κλειδωμένη πόρτα με μια ευθεία καρφίτσα. Προσπαθήστε να άμμος κάτω από το αιχμηρό σημείο του πείρου χρησιμοποιώντας μια λίμα, αλλιώς μπορείτε να βλάψουν τον εαυτό σας. Εισάγετε τον πείρο στην κλειδαρότρυπα και να προσπαθήσουμε να το ανοίξετε.
Μια μεταλλική παραμάνα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανοίξετε το “πρόβλημα” πόρτα. Κάντε το ίδιο όπως κάνατε με την ευθεία καρφίτσα, τρίψιμο από αιχμηρό μέρος του. Τοποθετήστε τον πείρο ασφαλείας στην κλειδαριά και να προχωρήσουμε εμπρός και πίσω έως ότου η πόρτα ανοίγει.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου