ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Μεταναστευτικό: Δείτε πως θα φιλοξενηθούν μετανάστες σε όλη τη χώρα (και στα Γρεβενά)



 
Δημοσιεύθηκε Κοινή Απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Μηταράκη, και του Υφυπουργού Οικονομικών, κ. Σκυλακάκη,
με την οποία συνιστάται η νομική οντότητα των ήδη υπαρχουσών 28 υφιστάμενων δομών που λειτουργούν στην ηπειρωτική χώρα, ώστε να περιέλθουν στον διοικητικό έλεγχο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και να ενταχθούν στο οργανόγραμμά του ως περιφερειακές υπηρεσίες υπό την διεύθυνση νέων Διοικητών.

Σημειώνεται ότι από την επανασύσταση του Υπουργείου, έχει ήδη αναβαθμιστεί σε Γενική Γραμματεία η Πρώτη Υποδοχή, έχει ήδη τοποθετηθεί Διοικητής στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης και με το νέο οργανόγραμμα του Υπουργείου θα προβλεφθούν θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών.

Ακολουθεί εντός των προσεχών ημερών προκήρυξη για την τοποθέτηση Διοικητών σε αυτές τις δομές, καθώς και προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού το οποίο θα στελεχώσει τις 28 νέες περιφερειακές υπηρεσίες.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε την διοικητική ενίσχυση της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ώστε να βελτιώσουμε την λειτουργεία των υφιστάμενων δομών, απαραίτητο ειδικά σήμερα σε εποχή κρίσης δημόσιας υγείας.

Στόχος του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου με τη θεσμοθέτηση των νέων νομικών οντοτήτων, είναι να βελτιώσει την λειτουργία όλων των Δομών, πολλές εκ των οποίων σήμερα λειτουργούν υπό την διοίκηση διεθνών οργανισμών ή ΜΚΟ.
Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου επιδιώκει την εύρυθμη λειτουργία των Δομών προς όφελος των διαμενόντων και των τοπικών κοινωνιών».

Οι δομές Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας είναι οι ακόλουθες.. - Δείτε εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου