ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Κρέων Τσιαρσιώτης: Θέλω να διηγηθώ μια πραγματική ιστορία που συνέβη πριν 60-65 χρόνια, στον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη και στον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα..

Πρέπει να καταφέρουμε να κρατήσουμε όρθιο το άλογο..



Παλαιά οι κτηνοτρόφοι μετακινούσαν τα κοπάδια τους με τα πόδια. Κάθε άνοιξη και φθινόπωρο,
ξεκινούσαν την άνοιξη από τα χειμαδιά (Θεσσαλία, Χαλκιδική) και το φθινόπωρο απ’ τα βουνά της Πίνδου στα Χειμαδιά. Φόρτωναν στα άλογα, μουλάρια ή γαϊδούρια τα υπάρχοντα τους και ξεκινούσαν το μεγάλο ταξίδι.
Ένας τσέλνικας φόρτωσε σ’ ένα άλογο τα πράγματα του και κατηφόρισε για τα χειμαδιά. Στο δρόμο κοντά στα Γρεβενά τον έπιασε μια δυνατή βροχή και στα χωράφια που περνούσαν βάλτωναν στις λάσπες. Ξαφνικά ένα άλογο βούλιαξε στις λάσπες και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Παρ’ όλες τις προσπάθειες που έκανε ο τσέλνικας να το βοηθήσει να σηκωθεί δεν τα κατάφερε. Το άλογο ήταν ένα αδύνατο και κοκαλιάρικο ζώο, όπως φαίνεται ατάιστο για πολύ καιρό. Ο τσέλνικας τότε πήρε λίγη τροφή και το έβαλε να φάει μπας και μπορέσει να τα καταφέρει να σηκωθεί, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.
Ένας παππούς που παρακολουθούσε τη σκηνή αφού τον πλησίασε του λέει. Αγαπητέ μου, έπρεπε να το ταΐσεις νωρίτερα το άλογο για να είναι δυνατό, τώρα που το ταΐζεις δεν ωφελεί.
Έτσι λοιπόν κ. Πρωθυπουργέ και Υπουργέ Οικονομικών πρέπει να στηρίξετε την οικονομία, τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις, πριν αδυνατήσουν και γονατίσουν, γιατί θα είναι δύσκολο μετά να σηκωθούν. Πρέπει να καταφέρουμε να κρατήσουμε όρθιο το άλογο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση μαζί να σταθούν στο ύψος της κρίσιμης αυτής υγειονομικής κρίσης και να χαράξουν ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδος.
κρεων τσιαρσιωτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου