όπου και την τρώγαμε είτε από την κορυφή, είτε από το ξεροψημένο ζυμάρι, είτε και ακόμα με το χέρι, υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος, ο «σωστός» τρόπος, το οποίο θα τον δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.
Οποιον, όμως, από τους παραπάνω τρόπους και να ακολουθούμε, ένας ειδικός έρχεται να μας πει πως τρώμε την πίτσα εντελώς μας εντελώς λάθος. Ο ειδικός πίτσας Ντάνιελ Γιανγκ, ο οποίος έχει βρεθεί δίπλα στον γκουρού Εντσο Κόκια, αποκαλύπτει τον σωστό τρόπο και δεν είναι κάτι που φανταζόμαστε.
Ο βέλτιστος τρόπος να φάμε την πίτσα μας είναι να την διπλώσουμε σαν πορτοφόλι. Δίπλωσε την στα δύο και μετά φέρε τη μία άκρη στην άλλη. Αυτός είναι και ο τρόπος που σερβίρεται στους δρόμους της Νάπολη.
Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύουμε τα υλικά από το να πέσουν κάτω και απολαμβάνουμε την πίτσα μας στο μέγιστο.
pronews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου