ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ευτέρπη Διανέλλου: "Τα.. οφέλη της νόσου covid-19" ..


-Μύθος ή αλήθεια;
Και βέβαια υπάρχουν αρκετά ωφέλη απο την νέα πραγματικότητα που συμβαίνει παγκοσμίως τουλάχιστον σε
28 χώρες του πλανήτη μας.
Κατά αρχάς έχουν μειωθεί οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα σε αρκετές περιοχές όπως στην Γαλλία 54% στην Μαδρίτη και στο Μιλάνο 50% και ακολουθούν βέβαια και άλλες χώρες.
Πολύ λογικό με την τήρηση των περιοριστικών μέτρων που αφορούν τις μετακινήσεις των ανθρώπων ,που συνεπάγεται παύση εναέριας και εν πλω κυκλοφορίας αλλά και πάσης φύσεως βαρέων οχημάτων όπως φορτηγα, λεωφορεία

Αυτό σημαίνει αυτομάτως μείωση των ρύπων που επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα, βοήθεια σημαντική για την σωτηρια του πλανήτη, όσον αφορά την κλιματολογικη αλλαγή που συμβαινει τα τελευταια χρόνια,  με συνέπειες οδυνηρές που βαδίζουν με γρήγορο ρυθμό δυστυχώς..

Ενα σημαντικό όφελος που υποστηρίζουν οι γιατροί παγκοσμίως είναι πως μειώθηκαν σημαντικα οι καρδιοπάθειες ξαφνικά, οι εγχειρήσεις χολής, ή άλλων ελαφρών περιστατικών που προκαλούνται απο άγχος.

Επίσης όλη αυτή η δίνη του <<Να μην κολλήσω>> σίγουρα θα φιλτράρει μετα από τον κίνδυνο αν βγει π.χ. το εμβόλιο και το κατάλληλο φάρμακο. Επαναλαμβάνω θα φιλτράρει έναν πιο καθαρό άνθρωπο, πιο ευτυχισμένο διότι θα εκτιμήσει διαφορετικά την ζωή του, σίγουρα θα είναι πιο ευτυχισμένος και θα εκτιμά τα απλά καθημερινά πράγματα ..
Αγαπητοί μου συμπολίτες ελπίζω να φανώ χρήσιμη προς εσας τους φίλους αναγνώστες του <<Αετού Γρεβενών>> της ηλεκτρονικής εφημερίδας που στολίζει τον τόπο μας.
Θα το ξαναπώ,  η έννοια του άρθρου μοιάζει σαν το δοκίμιο που λέει:<<δεν θέλω να σας πείσω αλλά να σας ευχαριστήσω που με διαβάζετε>>.

Ευτέρπη Διανέλλου
(προπτυχιακή)Μηχανικός περιβάλλοντος
συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου