ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Κοροναϊός : Πώς να ανοίξετε ένα πακέτο delivery με ασφάλεια


Τι πρέπει να κάνετε για να προστατευτείτε από τον κοροναϊό όταν κάνετε παραγγελία για καφέ ή φαγητό στο σπίτι.


Κρατάμε αποστάσεις
Πρώτα από όλα καλό είναι να αποφύγετε την άμεση επαφή με τον ανθρώπο, που θα έρθει να παραδόσει την παραγγελία σας.
Μπορεί ο υπάλληλος που θα σας εξυπηρετήσει να αφήσει το γεύμα στην πόρτα σας, ή στην είσοδο του κτιρίου σας.

Μπορείτε να εκτελέσετε ηλεκτρονικά την πληρωμή σας.

Τι κάνουμε με τη σακούλα
Το άλλο καυτό θέμα είναι η σακούλα με την οποία παραδίδεται το φαγητό και θέλει προσοχή, καθώς ο κορoναϊός μπορεί να επιβιώσει σύμφωνα με πληροφορίες για 24 ώρες σε χαρτί ή χαρτόνι, και 72 ώρες σε πλαστικό.

Σε πρώτο στάδιο βάλτε την σακούλα στον νεροχύτη σας. Μην την αφήνετε να ακουμπήσει απευθείας σε άλλους χώρους στην κουζίνα σας ή στο σπίτι.

Μπορείτε να καθαρίσετε ή να απολυμάνετε τον νεροχύτη μετά το γεύμα και αφότου πετάξετε την σακούλα στα σκουπίδια ή στην ανακύκλωση.
loading...


Έπειτα βάλτε το φαγητό σας σε πιάτο και μην αγγίξετε άμεσα το φαγητό. Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι.

Μην βάλετε τα πλαστικά ή χάρτινα πακέτα στο ψυγείο σας, καθώς δεν είναι σαφές εάν οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να εξουδετερώσουν τον ιό αυτήν τη στιγμή.

Δεν ξεχνάμε την απολύμανση
Φυσικά, πλύνετε τα χέρια σας! Θα χρειαστεί να πλύνετε τα χέρια σας για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα πριν καθίσετε για να φάτε το γεύμα σας.

Μην ξεχάσετε επίσης να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας με ένα απολυμαντικό καθαριστικό.

Πετάξτε όλες τις συσκευασίες.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου