ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Καραντίνα και «Greek Souvla»: To ελληνικό δαιμόνιο είναι εδώ!


Οι χρήστες συσκευών android έχουν τη δυνατότητα να «κατεβάσουν» από το Play Store την εφαρμογή

Greek Souvla.

Mπορεί η καραντίνα λόγω κορονοϊού να χάλασε τα σχέδια πολλών Ελλήνων -στερώντας τους την ευκαιρία να περάσουν την Κυριακή του Πάσχα πατροπαράδοτα πάνω από μία σούβλα-, ωστόσο το ελληνικό δαιμόνιο είναι εδώ.

Οι χρήστες συσκευών android έχουν τη δυνατότητα να «κατεβάσουν» από το Play Store την εφαρμογή Greek Souvla. Δεν πρόκειται για παιχνίδι αλλά για ένα εικονικό σούβλισμα κατσικιού με ένα επίσης εικονικό γλέντι.
Facebook

Το αρνί ή το κατσίκι δεν θα στριφογυρίζει στην σούβλα... πάνω από τα αναμμένα κάρβουνα, αλλά θα ψηθεί μέσα σε ταψί στο φούρνο κάθε νοικοκυριού.

Την ώρα λοιπόν που το κατσίκι θα ψήνεται στο φούρνο, ο χρήστης της εφαρμογής έχει τη ψευδαίσθηση ενός e-γλεντιού. «Και όπως θα παίρνω τις στροφές, εσύ αν θέλεις κοίταζέ με», γράφει η λεζάντα της αρχικής εικόνας που εμφανίζει δύο αμνοερίφια στη σούβλα.

Facebook


Ο χρήστης έχει την επιλογή να «γυρίσει» τη σούβλα, να βάλει παραδοσιακά τραγούδια τάβλας, να «πυροβολήσει» στον αέρα και να ρίξει κροτίδες. Μάλιστα, αν επιλέξει να «γυρίσει» τη σούβλα και βιαστεί να «δοκιμάσει», η εφαρμογή τον ενημερώνει ότι το κατσίκι είναι ακόμη «ωμό» και τον προτρέπει να… «ανοίξει» μια μπίρα, αναπαράγοντας τον σχετικό ήχο!

Και όλα αυτά για να μην μείνει ο Έλληνας παραπονεμένος ότι δεν θα πάρει φέτος –έστω- ηλεκτρονική «γεύση» Πασχαλινού γλεντιού.
Facebook

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου