ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Τυρί κατά του καρκίνου; Κι όμως!


turia

Το χρησιμοποιούμε στα σνακ, αλλά και στο φαγητό
μας και όλα δείχνουν ότι δεν
είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγουμε, καθώς εκτός από τη νοστιμιά του, μας χαρίζει και πλήθος οφελών.








Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Wisconsin, το τυρί δεν είναι μόνο λαχταριστό, αλλά μπορεί να αποτελεί «κλειδί» ενάντια στον καρκίνο. Αυτό συμβαίνει γιατί το τυρί περιέχει νισίνη, ένα φυσικό συντηρητικό που αναπτύσσεται στα γαλακτοκομικά και φαίνεται να έχει αντικαρκινική δράση και να καταπολεμά τα θανατηφόρα βακτήρια. Αυτό, τουλάχιστον, έδειξε πείραμα που πραγματοποιήθηκε σε ποντίκια, στα οποία δινόταν μιλκσέικ νισίνης. Στο πλαίσιο του πειράματος, η ουσία αυτή οδήγησε στην επιβράδυνση της ανάπτυξης καρκινικών όγκων.


Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, από επιστημονικής άποψης, για σίγουρα συμπεράσματα, οι μελέτες είναι ελπιδοφόρες. Απλώστε λίγο τσένταρ ή blue cheese στο κράκερ σας και απολαύστε το, προσέχοντας, πάντα, να μην το παρακάνετε.

Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου