ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΕΤΟΙΜΗ σε ΜΟΛΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ για την ΠΑΡΑΛΙΑ!

TRAVEL & OUT


Η  απόδραση στα παραθαλάσσια μέρη είναι αναπόφευκτη. Θέλουμε λοιπόν η πρώτη μας εμφάνιση
στην παραλία να είναι αψεγάδιαστη. Πως θα το πετύχουμε αυτό όμως; Για αρχή χρειαζόμαστε 4 ημέρες στη διάθεση μας και το πλάνο έχει ως εξής!

4 ημέρες πριν : Αποφεύγουμε λιπαρές τροφές και υδατάνθρακες. Καταναλώνουμε όσο περισσότερα φρούτα και λαχανικά μπορούμε σε συνδυασμό με πολλά λίτρα νερού. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αφιερώστε λίγη ώρα για γυμναστική στο σπίτι, τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα.




3 ημέρες πριν: Ξεκινήστε την περιποίηση σώματος κάνοντας αποτρίχωση. Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε την περιοχή που αποτριχώσατε, ώστε να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς. Εφαρμόστε καθημερινή απολέπιση με scrub για να πετύχετε λείο και απαλό δέρμα.

2 ημέρες πριν : Περιποιηθείτε τα άκρα σας. Κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας για manicure και pedicure και περιποιηθείτε την περιοχή της φτέρνας.



1 ημέρα πριν: Αν θέλετε ένα ελαφρύ μαύρισμα μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο spray tan στο σώμα σας για να του χαρίσετε μια μαυρισμένη όψη.

Big Day: Έτοιμες για παραλία! Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε αντηλιακή κρέμα σε πρόσωπο και σώμα τουλάχιστον μια ώρα πριν την έκθεσή σας στον ήλιο αλλά και να ανανεώνετε την προστασία κάθε 2 ώρες.



vickysview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου