ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

7 μύθοι για την πίτσα καταρρίπτονται


Πίτσα ή σουβλάκι; Μία ερώτηση που γίνεται πολύ συχνά σε κάθε σπίτι και είναι χαρακτηριστική της αγάπης που τρέφουν οι Έλληνες για αυτό το εκλεκτό
έδεσμα που έρχεται από την Ιταλία. Και πώς γίνεται να μην το αγαπάει κανείς; Η ζύμη του, λεπτή ή πιο αφράτη, το τυρί να λιώνει από πάνω και μπορείς να βάλεις όσο υλικά επιθυμείς εσύ και να την φας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Την έχετε φάει πολλές φορές, αλλά είστε σίγουροι ότι ξέρετε τα πάντα για την πίτσα;



1. Μύθος: Η πίτσα ήταν έμπνευση αποκλειστικά των Ιταλών.

Αλήθεια: Η τυρένια πίτσα με τη σάλτσα ντομάτας έχει τις ρίζες της στην Νάπολη, αλλά πριν από αυτό οι αρχαίοι Έλληνες σέρβιραν πολλά πιάτα που έμοιαζαν με πίτσα και με τη σημερινή φοκάτσια.



2. Μύθος: Η πίτσα είναι φτηνή.

Αλήθεια: Σίγουρα μπορείτε να βρείτε φτηνές πίτσες, αλλά η τιμή τους κατά μέσο όρο δεν είναι και τόσο χαμηλή. Στην Νέα Υόρκη υπάρχει πίτσα που κοστίζει 1.000 δολάρια και περιέχει χαβιάρι και αστακό.

3. Μύθος: Οι περισσότεροι προτιμούν την πίτσα «Μαργαρίτα», δηλαδή με σκέτο τυρί.

Αλήθεια: Σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2013, οι περισσότεροι παραγγέλνουν πίτσα με πολλά υλικά και όχι μόνο τυρί.

margarita pizza

4. Μύθος: Το πεπερόνι είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις που είχαν οι Ιταλοί για την πίτσα...

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου