ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

81χρονος Βρετανός ιερέας παντρεύτηκε 27χρονο Ρουμάνο -Πέθανε μόνος αφήνοντάς του τα πάντα και στην οικογένειά του τίποτα


«Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας χρυσοθήρας»: Η οικογένεια ενός 81χρονου Βρετανού εφημέριου που πέθανε μόνος του στο
Βουκουρέστι, επιτίθεται στον 27χρονο Ρουμάνο σύζυγό του, αφού ο ηλικιωμένος του άφησε ένα διαμέρισμα και 150.000 λίρες, αλλά σε αυτούς τίποτα.

Αργά ένα βράδυ την περασμένη εβδομάδα, το τηλέφωνο χτύπησε, ξυπνώντας τον Τόνι Κλέμεντς. Υπήρξε μια καθυστέρηση όταν απάντησε στο κινητό, ακολουθούμενη από μια φωνή που μιλούσε βαριά αγγλικά. «Είστε ο αδελφός του Φίλιπ;» ρώτησε ο άντρας στο άλλο άκρο της γραμμής. «Επειδή πρέπει να σας πω ότι πέθανε πριν από 30 λεπτά».

Αν και ο κ. Κλέμεντς γνώριζε ότι ο αδερφός του δεν ήταν καλά στην υγεία του, τα νέα τον σόκαραν. Όπως και το γεγονός ότι τα νέα παραδόθηκαν από το άτομο που θεωρεί υπεύθυνο για την καταστροφή της ζωής του 81χρονου Φίλιπ: τον Φλόριν Μαρίν, τον σύζυγο του ηλικιωμένου που τους χώριζαν 54 χρόνια. Ο Τόνι κατηγορεί ότι τον χώρισε από την οικογένειά του στις τελευταίες του ημέρες. Οπως λέει, ο νεαρός εραστής του αδερφού του δεν έδειξε καθόλου συναίσθημα όταν μετέφερε τα νέα για τον θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα.
«Λέει ότι έκλαιγε για δύο μέρες, αλλά μου τηλεφώνησε τη νύχτα που πέθανε και σίγουρα δεν έκλαιγε όταν μου μίλησε», είπε. «Ήταν 40 λεπτά αφότου πέθανε και δεν έκλαιγε».

Πώς ξεκίνησε η σχέση του ηλικιωμένου με τον νεαρό άνδρα
Από τη στιγμή που ο Φίλιπ ερωτεύτηκε τον Φλόριν, τίποτα δεν θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο. Όταν συναντήθηκαν, ο Βρετανός άνδρας, που ήταν συνταξιούχος εφημέριος της Εκκλησίας της Αγγλίας και πρώην ιερέας δημόσιου σχολείου, απολάμβανε μια ήσυχη ζωή σε ένα χωριό του Κεντ. Ο Μαρίν ήταν ένα wannabe μοντέλο από τη Ρουμανία. Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ήταν πέντε δεκαετίες νεότερος του Φίλιπ.

Μόνος μετά το θάνατο της μητέρας του, με την οποίο ζούσε, ο Φίλιπ στράφηκε σε μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών για να αναζητήσει συντροφιά, όπου γνώρισε τον Μαρίν, ο οποίος είχε έρθει στην Αγγλία για να βρει δουλειά.

Ο νεαρός άντρας παράτησε γρήγορα τη δουλειά του στην κουζίνα μιας παμπ και μετακόμισε στο σπίτι του Φίλιπ. Παρά το τεράστιο χάσμα ηλικίας και τις πολύ διαφορετικές ανατροφές τους, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 σε μια τελετή στο Ramsgate του Κεντ.

Οι φίλοι και η οικογένεια του Φίλιπ τον παρακαλούσαν να μην προχωρήσει στον γάμο, προειδοποιώντας ότι πίστευαν ότι ο Μαρίν ενδιαφερόταν μόνο για τα χρήματά του. Αλλά τους αγνόησε, λέγοντας ότι μετά τη γνωριμία του με τον νεαρό Ρουμάνο «είχε μάθει να ζει ξανά». Μπορεί. Αλλά με ποιο κόστος;


Όταν πέθανε ο Φίλιππος το έκανε μόνος του, χιλιάδες μίλια μακριά από την οικογένειά του σε κρεβάτι νοσοκομείου στο Βουκουρέστι. Αναφέρεται ότι η υγεία του είχε επιδεινωθεί μετά την αδυναμία πρόσβασης σε φάρμακα που του είχαν συνταγογραφηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από καρδιακά προβλήματα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου