Μια από τις πιο δύσκολες μυρωδιές που
μένουν στα χέρια όταν μαγειρεύουμε είναι αυτή του κρεμμυδιού.
Μπορεί να δίνει μια άλλη νοστιμιά στο φαγητό και να είναι απαραίτητο σε μερικά πιάτα αλλά τα χέρια μυρίζουν έντονα μετά το καθάρισμα. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από μια τέτοια έντονη μυρωδιά, η οποία δε φεύγει ακόμη και όταν σαπουνίσετε τα χέρια σας.
Μια πολύ καλή λύση είναι να αφήσετε τα χέρια σας για λίγα δευτερόλεπτα κάτω από το κρύο νερό της βρύσης και να τα τρίψετε με χοντρό μαγειρικό αλάτι. Θα δείτε πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί.
Το ίδιο θα συμβεί να κάτω από το τρεχούμενο νερό τρίψετε τα χέρια σας και με ένα μεταλλικό αντικείμενο. Δοκιμάστε αυτά τα κόλπα την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε την έντονη μυρωδιά του κρεμμυδιού.
newsbeast.gr
loading...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου