ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Τα δέκα πιο έξυπνα ζώα



Τα ζώα στην λίστα μας, δεν είναι τόσο έξυπνα για να γίνουν πυρηνικοί επιστήμονες η κάτι τέτοιο, είναι όμως
αρκετά έξυπνα για να ξεχωρίζουν στο ζωικό βασίλειο.


Δείτε γιατί…



10. Χταπόδι
10. Χταπόδι
Το χταπόδι είναι ένα από τα πιο έξυπνα πλάσματα της θάλασσας. Αυτό το ζώο δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητό, όμως οι επιστήμονες διαρκώς ανακαλύπτουν νέες και εντυπωσιακές ικανότητες του. Από αυτά που ξέρουμε έως τώρα, τα χταπόδια μπορούν να βρίσκουν την έξοδο μέσα από πολύπλοκα λαγούμια, και έχουν μια αξιοσέβαστη μνήμη.

9. Περιστέρι
9. Περιστέρι
Έχει πολύ μεγάλη μνήμη και μπορεί να αναγνωρίζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, να θυμάται εκατοντάδες διαφορετικές εικόνες / φωτογραφίες και να μαθαίνει διαδρομές προς το σπίτι του από πολύ μεγάλες αποστάσεις.

8. Γουρούνι
8. Γουρούνι
Άλλο ένα ενδιαφέρον ζώο είναι το γουρούνι. Έως τώρα το έβλεπα ως μπριζόλα, όμως όπως λένε οι επιστήμονες, αυτό το ζώο έχει συναισθήματα, είναι ευαίσθητο, πληγώνετε συναισθηματικά, και βαριέται εύκολα. Μερικοί λένε ότι είναι πιο εκπαιδεύσιμα από τα σκυλιά. Στα εργαστήρια, τα γουρούνια παίζουν βιντεοπαιχνίδια καλύτερα από ό, τι τα πρωτεύοντα θηλαστικά. Τα γουρούνια μπορούν επίσης να ονειρεύονται και να αναγνωρίζουν τα δικά τους ονόματα.

7. Σκύλος
7. Σκύλος
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, πολύ εκπαιδεύσιμος, κοινωνικός με τους ανθρώπους, μπορεί να καταλάβει τις εντολές και την υπακοή. Τα σκυλιά μπορούν να εντοπίσουν και να θυμούνται ζώα ή τα ανθρώπινα πρόσωπα που γνωρίζουν, μπορούν να αναγνωρίσουν το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, κλπ. Μπορούν επίσης να είναι ευαίσθητα, να ζηλεύουν, και δεν θα ξεχάσουν ποτέ κάποιον που τα πλήγωσε.

6. Παπαγάλος..

Η συνέχεια εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου