ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο με 100 χλμ. την ώρα, όταν αυτό το θανατηφόρο φίδι άρχισε να τυλίγεται γύρω του (εικόνες & video)


Τη λαχτάρα της ζωής του πέρασε ένας 27χρονος στην
Αυστραλία όταν είδε ένα φίδι μέσα στο αυτοκίνητό του, την ώρα που οδηγούσε με ταχύτητα 100 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο του Κουίνσλαντ.
Ο οδηγός παρέλυσε απ’ το φόβο του αφού επρόκειτο για ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες είδος καφέ φιδιού, που ευθύνεται για τους περισσότερους θανάτους από δήγματα φιδιών στην Αυστραλία.
«Όσο κουνούσα τα πόδια μου άρχισε να τυλίγεται γύρω μου. Το κεφάλι του έφθασε στη θέση του οδηγού, ανάμεσα στα πόδια μου», δήλωσε ο νεαρός άνδρας, ονόματι «Τζίμι», αγνώστων λοιπών στοιχείων. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τη ζώνη του καθίσματος κι ένα μαχαίρι για να αντιμετωπίσει το ερπετό, ενώ προσπαθούσε να σταματήσει το όχημά του. Θεωρώντας ότι το φίδι τον δάγκωσε τρομοκρατήθηκε, αφού το δηλητήριο των συγκεκριμένων ερπετών δρα πολύ γρήγορα και μπορεί να προκαλέσει παράλυση και θανάσιμη εγκεφαλική αιμορραγία. Ο Τζίμι σκότωσε το φίδι και πάτησε γκάζι με προορισμό το κοντινότερο νοσοκομείο.





Τον σταμάτησε όμως στο δρόμο ένας αστυνομικός επειδή έτρεχε με 123 χλμ/ ώρα. «Ένα καφέ φίδι βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος. Νομίζω ότι με δάγκωσε», του είπε ο νεαρός. «Κοίτα πως χτυπά η καρδιά μου, φίλε». Ο αστυνομικός είδε το νεκρό φίδι και κάλεσε βοήθεια. Όταν έφθασε ασθενοφόρο, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 27χρονος δεν έφερε ίχνη δαγκώματος, αλλά είχε υποστεί σοκ. «Ήταν τρομακτικό. Ουδέποτε στο παρελθόν χάρηκα τόσο πολύ όταν άκουσα τις σειρήνες ασθενοφόρου», δήλωσε ο οδηγός…
To συγκεκριμένο είδος φιδιού ανήκει στα πλέον δηλητηριώδη της Αυστραλίας
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου