ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Πέθανε η δασκάλα που αποπλάνησε τον 12χρονο μαθητή της και μετά τον... παντρεύτηκε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΑΛΟ

Είχε προκαλέσει τεράστιο σκάνδαλο το 1996 όταν η ερωτική της ιστορία με τον 12χρονο μαθητή της είχε αποκαλυφθεί. Η
Μέρι Κέι Λετουρνό, η πρώην δασκάλα του Σηάτλ, η οποία βρέθηκε στη δίνη ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των ΗΠΑ, πέθανε σε ηλικία 58 ετών από καρκίνο.

Τον θάνατό της, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ανακοίνωσε χθες ο δικηγόρος της.

Το 1996, η ιστορία του «έρωτά» της είχε προκαλέσει σάλο στην Αμερική, μονοπωλώντας για πολλές εβδομάδες το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Ο απαγορευμένος δεσμός ανάμεσα στην 34χρονη παντρεμένη δασκάλα Mary Kay Letourneau και τον 12χρονο μαθητή της, Vili Fualaau, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη γειτονιά τους στο Σιάτλ, αλλάζοντας για πάντα τις ζωές των οικογενειών τους.
Όταν αποπλάνησε τον 12χρονο Vili, η Letourneau ήταν παντρεμένη και είχε τέσσερα παιδιά. Ο σύζυγός της ζήτησε διαζύγιο και έφυγε στην Αλάσκα με τα παιδιά τους. Σύντομα, το πάθος του απαγορευμένου ζευγαριού φούντωσε αλλά η φυλάκιση της δασκάλας για βιασμό και η κατακραυγή του κόσμου δεν στάθηκαν αρκετά για να τους χωρίσουν.

Τον Μάρτιο του 1997, η Letourneau γέννησε το πρώτο της παιδί με τον Fualaau, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν Audrey, ενώ βρισκόταν εκτός φυλακής με εγγύηση, περιμένοντας να δικαστεί. Στη δίκη της, παραδέχτηκε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση, ενώ της επέβαλαν να υποβληθεί και σε ψυχολογική θεραπεία, ενδεδειγμένη για άτομα που διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα.





Δύο εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή της, η αμετανόητη δασκάλα συνάντησε ξανά τον «μεγάλο της έρωτα» και έκανε σεξ μαζί του μέσα σε ένα αμάξι. Δυστυχώς για εκείνη, συνελήφθη ξανά επ' αυτοφώρω για παραβίαση των όρων της αναστολής της και καταδικάστηκε εκ νέου σε επτά χρόνια φυλάκιση. Ενώ βρισκόταν μέσα στη φυλακή, η Letourneau γέννησε το δεύτερο παιδί της με τον Fualaau.


To ζευγάρι με τα δύο παιδιά τους
To 2004, η Letourneau αποφυλακίστηκε από την Γυναικεία Φυλακή της Ουάσινγκτον και έναν χρόνο μετά, παντρεύτηκε τον Fualaau σε μια μεγάλη τελετή, με εκατοντάδες καλεσμένους. Τα επόμενα χρόνια, το ζευγάρι εξοικονόμησε αρκετά χρήματα παρέχοντας αποκλειστικές συνεντεύξεις σε αμερικανικά κανάλια και συγγράφοντας από κοινού βιβλία με αποκαλύψεις σχετικά με τον θυελλώδη έρωτά τους.

Ωστόσο, 12 χρόνια μετά τον γάμο τους, η Mary Kay Letourneau και ο Vili Fualaau υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου, το 2017.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου