ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

5 φωτογραφίες που κρύβουν πίσω τους «σκοτεινές» ιστορίες – Η πέμπτη θα σας ταράξει…

 
Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο 1.000 λέξεις, αλλά στην περίπτωση κάποιων φωτογραφιών, ίσως να πρόκειται για ακόμα περισσότερες.



Σε βίντεο του «σκοτεινού» καναλιού Dark 5 στο YouTube παρουσιάζονται 5 φωτογραφίες με τα δικά τους, ιδιαίτερα περίεργα υπόβαθρα: Από το αυτοκίνητο- φερόμενο δώρο του Αδόλφου Χίτλερ στον βασιλιά του Νεπάλ (επεδίωκε να πάρει με το μέρος του τους διάσημους σε όλο τον κόσμο πολεμιστές Gurkhas, οι οποίοι πολέμησαν στο πλευρό της Μ. Βρετανίας), μέχρι τα αγόρια στην Καλιφόρνια που φωτογραφήθηκαν χαμογελώντας λίγο πριν χτυπηθούν από κεραυνό, με τις τρίχες των μαλλιών τους να σηκώνονται, αλλά και την ανατριχιαστική φωτογραφία της Τερέσκα, ενός κοριτσιού σε ίδρυμα στην Πολωνία που είχε επιζήσει από στρατόπεδο συγκέντρωσης και της ζητήθηκε να ζωγραφίσει το σπίτι της, ή τη φωτογραφία της «καρδιάς» του αντιδραστήρα 4 στο Τσέρνομπιλ και τις σκιές των νεκρών της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, η κάθε μία εξ αυτών έχει τη δική της, σκοτεινή ιστορία.
Ειδικά η ιστορία των σκιών της Χιροσίμα έχει ένα εντελώς δικό της επίπεδο «σκοταδιού», καθώς, παρά τον σχεδόν «μεταφυσικό» τους χαρακτήρα, αποτελούν ένα απόλυτα πραγματικό φαινόμενο, το οποίο προέκυψε από την αιφνίδια εξαέρωση των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά στην έκρηξη.

Πρόκειται για το μόνο που απέμεινε από αυτούς, καθώς, τη στιγμή του «pikadon» (όπως ονομάστηκε στα ιαπωνικά η θύελλα της ατομικής φωτιάς) τα σώματά (που εξαϋλώθηκαν) προστάτεψαν στιγμιαία τους χώρους των σκιών τους από την ακτινοβολία.


serfare.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου