ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης: Ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα για τη διαρροή του βίντεο


Το υλικό βρίσκεται στο σκληρό δίσκο στη ΔΟΥ Κοζάνης, ενώ αντίγραφα δόθηκαν στη γενική αστυνομική διεύθυνση και στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.


Tην παρέμβαση του εισαγγελέα για τη διαρροή του υλικού, που αφορά στην υπόθεση της επίθεσης με το τσεκούρι στην ΔΥΟ Κοζάνης ζήτησαν η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και ο προϊστάμενος της Εφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ένα αντίγραφο έχει δοθεί στην Αστυνομία και ήδη βρίσκεται ως προανακριτικό υλικό και το άλλο έχει σταλεί στα κεντρικά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Αρκετοί ήταν μάλιστα και οι συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης, το οποία επικοινώνησαν με τον προϊστάμενο της ΔΟΥ κ. Ποδιώτη, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την ανάρτηση αυτή. Την παρέμβαση και της ΕΣΗΕΜ-Θ αναμένεται επίσης να ζητήσει ο κ. Ποδιώτης έτσι ώστε να κρατηθεί η δημοσιογραφική δεοντολογία και να προστατευτούν τα θύματα της επίθεσης.

«Ο συλληφθείς είχε εισέλθει στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης και αφού έβγαλε ένα τσεκούρι, από σακίδιο πλάτης που έφερε μαζί του, επιτέθηκε απρόκλητα σε παρευρισκόμενους υπαλλήλους, τραυματίζοντας σοβαρά τρεις εξ’ αυτών, ενώ στην προσπάθειά της να διαφύγει τραυματίστηκε ελαφρά άλλη μια υπάλληλος» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου