ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Σπήλαιο Γρεβενών: Ένα Χωριό Βγαλμένο Από Παραμύθι

Βy Αντωνία Τσαγκαλίδου
Είχατε ποτέ μία από εκείνες τις ημέρες που απλά θέλατε να ξεφύγετε από τη ζωή σας και να εξαφανιστείτε στον κόσμο ενός παραμυθιού;


Ε λοιπόν, μπορείτε την επιθυμία σας εδώ να την κάνετε πραγματικότητα.

Το Σπήλαιο Γρεβενών στη Δυτική Μακεδονία, είναι ένα “κρυμμένο” χωριό, που μοιάζει να είναι βγαλμένο μέσα από παραμύθι!

Η γεωγραφική του θέση και το μαγευτικό τοπίο του με τα τρεχούμενα νερά που στολίζουν τα βουνά , αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους φυσιολάτρες. Οι φιλόξενοι και ζεστοί κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι ανέρχονται γύρω στους 100, θα σε υποδεχτούν με διάφορα τοπικά προϊόντα και θα σε ξεναγήσουν στα στενά δρομάκια του χωριού, αλλά και στη γύρω περιοχή, όπου θα απολαύσεις τη φύση σε όλο της το μεγαλείο.

















Mη παραλείψετε να ασκήσετε δυναμικές δραστηριότητες όπως το Rafting ή το σκι , το ποδήλατο βουνού, σπηλαιολογία και rapell , τοξοβολία και να κινηθείτε με 4χ4 σε επιλεγμένες διαδρομές όλες τις εποχές του χρόνου. Η OVERLAND θα φροντίσει γι΄αυτό και οι συνοδοί σας θα είναι πτυχιούχοι δασοπόνοι – οικοξεναγοί , καθηγητές φυσικής αγωγής , συνοδοί βουνού και local mountaineering instructor της E.O.O.A με αγάπη για τη φύση αλλά και με γνώση που είναι απαραίτητη για να σας εισάγουν με ασφάλεια στη μαγεία της άγριας ζωής ενώ όλες οι μετακινήσεις γίνονται με τα εξοπλισμένα 4χ4 , σε οποιοδήποτε καιρικές συνθήκες.



Κι όταν πια χορτάσεις από τοπία και καθαρό αέρα, η ταβέρνα “Πέρδικα του Θεόδωρου” σε περιμένει με αληθινές παραδοσιακές Ελληνικές γεύσεις , μαγειρεμένες με αγάπη, μεράκι και πολύ ωραία υλικά.

Οικογενειακή επιχείρηση ετών που φαίνεται στην ευγένεια των μελών της, που μας περιποιήθηκαν στο μέγιστο δυνατό. Φυσικά εδώ θα φάει κανείς, πολύ νόστιμα μανιτάρια και εξαιρετικά κρέατα, ελευθέρας βοσκής.





**Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κ. Θ. Ζυμπίδη και κ. Θ. Θεόδωρου από την Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για τη ζεστή φιλοξενία και βοήθεια, αλλά και στον κ. Α. Δανέλλος από την OVERLAND για τη όμορφη , ξεχωριστή ξενάγηση.


magazinocy.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου