ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Πώς ζηλεύει κάθε ζώδιο;


Ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα και ας απαντήσουμε στη βασική ερώτηση χωρίς καθυστέρηση:
ο μεγαλύτερος ζηλιάρης του ζωδιακού κύκλου είναι αναμφισβήτητα και αδιαπραγμάτευτα ο Σκορπιός.

Όταν όλοι οι υπόλοιποι νιώθουν ένα τσίμπημα στην καρδιά όταν το έτερον ήμισυ φλερτάρει, ο Σκορπιός ξεσκονίζει τα μπαζούκας. Όταν όλοι οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να δελεάσουν, με δώρα και ρομαντικές βραδιές, ξανά στην αγκαλιά τους τον/ την σύντροφό τους, ο Σκορπιός θα φοράει την παραλλαγή.

Για να μην αναλωθούμε σε όλες τις πολεμικές τακτικές του Σκορπιού απέναντι στο αίσθημα της ζήλιας, ας μάθουμε πως αντιδρούν και τα υπόλοιπα ζώδια, γιατί –ευτυχώς- οι Σκορπιοί, είναι μονάχα ένα ποσοστό και ευτυχώς υπάρχουν και οι Κριοί και οι Ζυγοί, από τη ζήλια των οποίων πολλά και πολυτελή μπορείτε να κερδίσετε.

Πώς αντιδρούν, λοιπόν, τα 12 ζώδια στο συναίσθημα της ζήλιας;

Κριός
Οι Κριοί έχουν κέρατα και γνωρίζουν καλά να τα χρησιμοποιούν. Αν δελεάσετε το άτομο που τους ενδιαφέρει με ένα μπουκέτο λουλούδια ή μια πάστα πρώτης ποιότητας, εκείνοι θα αντεπιτεθούν με ένα δωμάτιο λουλούδια και ένα ολόκληρο ζαχαροπλαστείο. Για εκείνους είναι θέμα τιμής και υπόληψης και ούτε καν ζήλιας.

Ταύρος
Υπάρχουν δυο είδη Ταύρων: εκείνοι που επιβεβαιώνουν τη φράση «ταύρος σε υαλοπωλείο» και εκείνοι που δεν την επιβεβαιώνουν. Οι πρώτοι αν και μοιάζουν σταθεροί χαρακτήρες, αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η αγαθοσύνη τους και το αναμενόμενο ταπεραμέντο τους, ενώ οι δεύτεροι είναι ακόμα πιο αγαθοί, καθώς δεν υποψιάζονται καν το ενδεχόνενο να έχουν λόγο να ζηλέψουν. Σε κάθε περίπτωση και σε όποια ομάδα και ανήκουν, είναι όλοι τρελοί.


Δίδυμοι
Όσο περισσότερες επιτυχίες έχετε τόσο περισσότερο ενδιαφέρον θα βρει σε εσάς ένας Δίδυμος. Δεν τους αρκεί να τους θέλετε εσείς και εκείνος/εκείνη να θέλει εσάς. Θέλει όλοι να σας θέλουν και μόνο αυτός να σας έχει. Είναι ζηλιάρηδες, αλλά το ίδιο εύκολα πέφτουν θύμα της ακαταμάχητης γοητείας σας.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι επίσης ζηλιάρηδες αλλά δεν θα το εκφράσουν ακριβώς έτσι. Ίσως να παραπονεθούν, λίγο να γκρινιάξουν και πιθανότατα να εκφράσουν απλά το αίσθημα απειλής που νιώθουν, αλλά δεν θα δηλώσουν ποτέ ρητά ότι ζηλεύουν.


Λέων και τα υπόλοιπα ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου