ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ο όμιλος Across Hotels & Resorts σας καλωσορίζει στο AQUA OLIVA RESORT στα Σύβοτα

Πολυτέλεια και Άνεση με θέα στο Ιόνιο!
Σε μια μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία,  χτισμένο αμφιθεατρικά, βρίσκεται ένα πανέμορφο
πολυτελές ξενοδοχείο το Aqua Oliva Resort, 4* του ομίλου Across Hotels & Resorts.
Μόλις 50 μέτρα από την πιο όμορφη παραλία της περιοχής, την Αγία Παρασκευή στα Σύβοτα, κυριολεκτικά μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο, σας περιμένει ένας ιδιωτικός παράδεισος με πολυτελείς σουίτες. Το Aqua Oliva Resort είναι ένα ήσυχο θέρετρο, με πολυτελή χαρακτηριστικά και υπηρεσίες. Όλες οι σουίτες είναι σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν τα αναμενόμενα υψηλά πρότυπα, με θέα τον κήπο, το βουνό ή το Ιόνιο Πέλαγος.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες, παιδική και ενηλίκων, a’ la carte εστιατόριο και pool bar. Το Aqua Oliva Resort δεσμεύεται να λειτουργεί με τον πιο περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο, ώστε να αισθάνεστε καλά που θα μείνετε κοντά μας. Με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και νερού αναζητούμε νέους τρόπους για να γίνουμε ακόμη πιο «οικολογικοί». Περιηγηθείτε στις διάφορες κατηγορίες από τις σουίτες του ξενοδοχείου και επιλέξετε εκείνη που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

To Aqua Oliva Resort βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την όμορφη παραλία της Αγίας Παρασκευής, στα Σύβοτα. Η παραλία Αγία Παρασκευή, ανήκει στο χωριό Πέρδικα, είναι μία  πανέμορφη παραλία με βότσαλο και χαλίκι, στη μέση κυριολεκτικά ενός καταπράσινου τοπίου. Ακριβώς απέναντι από την παραλία και σε πολύ κοντινή απόσταση από την ακτή, υπάρχει ένα καταπράσινο νησάκι που μπορεί κανείς να το επισκεφτεί κολυμπώντας. Η θάλασσα είναι ζεστή και έχει κάτι το εξωτικό. Σπάνια έχει κύμα και στην αρχή της παραλίας βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγίας-Παρασκευής.

Σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής είναι το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, ο κατασκευασμένος το 1884 φάρος του νησιού Μαύρο Όρος, καθώς και ο αρχαίος οικισμός του Βραχωνά. Επίσης, σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται ενδιαφέροντα σημεία με φυσική ομορφιά, ιστορία και γραφικότητα όπως Ζάλογγο, Νεκρομαντείο, Δωδώνη, Ζαγοροχώρια, Κοιλάδα του Βίκου, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Πάργα, Άρτα.

Το απόλυτο καταφύγιο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!


Επικοινωνία
Αγία Παρασκευή, Σύβοτα, Θεσπρωτία ΤΚ 46100, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 26650 97030
Τηλέφωνο κρατήσεων: + 30 2310 476131
E-mail: aquaolivaresort@across.gr
και: E-mail: reservations@across.gr

Δείτε και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου