ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Το ήξερες; Πως θα διαλέξεις το καλύτερο καρπούζι..




Κάθε καλοκαίρι, οι νοικοκυρές ζουν με το ίδιο δίλημμα όταν έχουν να επιλέξουν καρπούζια…
Το καρπούζι, αποτελεί το αγαπημένο καλοκαιρινό και δροσερό φρούτο μικρών και μεγάλων.



Οι γυναίκες το αγαπούν γιατί έχει λόγες θερμίδες και είναι απόλυτα απολαυστικό και φουσκώνει.

Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να το επιλέξουμε κατά την αγορά; Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που πρέπει να έχουν υπόψιν τους οι πελάτες, όταν πρόκειται να διαλέξουν καρπούζι.

1. Το καρπούζι που θα διαλέξετε θα πρέπει να είναι συμμετρικό και σφιχτό. Αν έχει ουλές αποφύγετέ το

2. Το σωστό καρπούζι από το… βάρος το καταλαβαίνεις. Τα ώριμα και άρα νόστιμα καρπούζια είναι αρκετά βαριά, σε σύγκριση με το μέγεθός τους

3. Όταν χτυπάτε το καρπούζι θα πρέπει ο ήχος που θα βγάλει να είναι μπάσος και βαθύς

4. Τέλος, πριν το αγοράσετε, γυρίστε το ανάποδα να ελέγξετε το σημείο που ακουμπούσε στο έδαφος. Στο σημείο αυτό, λοιπόν, το ώριμο καρπούζι έχει κιτρινωπό χρώμα. Αν το δείτε λευκό ή πρασινωπό, μην το πάρετε, καθώς το πιο πιθανό είναι να έχει κοπεί πριν της ώρας του.






ΥΓ: Η γιαγιά μου έλεγε, ''βαρύ πεπόνι κι ελαφρύ καρπούζι'', το άγουρο είναι πιο βαρύ!!


mikroskopio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου