ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Αυτά είναι τα ποτά που δεν χρειάζονται ούτε καν παγάκια


Υπάρχουν ποτά που είναι ιδανικά για κοκτέιλ κι άλλα που είναι καλύτερο να τα πίνεις σκέτα, χωρίς να
προσθέτεις ούτε καν πάγο, ώστε να απολαύσεις καλύτερα τη γεύση τους.

Το Crown Royal XR Whiskey είναι το πιο δυσεύρετο ουίσκι της οικογένειας των Crown Royal. Πρωτοδημιουργήθηκε το 1939 και είναι τόσο πλούσια και περίπλοκη η γεύση του που δεν θα πρέπει να αναμιχθεί με καμία άλλη ουσία, ούτε καν να προσθέσει κανείς παγάκια.

Το τσεχικό λικέρ Becherovka είναι πλούσιο σε αρώματα και σιροπιαστό στην υφή, ενώ η ισλανδική βότκα Reyka φημίζεται για το απαλό άρωμά της. Το νερό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή της, μάλιστα, προέρχεται από μια ηφαιστειογενή πηγή 4.000 ετών.
Ομαλή υφή, ισορροπημένο σώμα, γεύση που ξεχωρίζει, ευχάριστη επίγευση. Αυτά χαρακτηρίζουν το μπέρμπον Four Roses Single Barrel Bourbon, που επίσης είναι καλύτερο να το πίνετε σκέτο.

Το ίδιο συμβαίνει και με το ρούμι από παρθένο μέλι ζαχαροκάλαμου που φτιάχνεται στο «Σπίτι πάνω από τα Σύννεφα», στη Γουατεμάλα, εν ονόματι Ron Zacapa 23, όπως και με το Kings County Distillery Chocolate Whiskey, ένα βραβευμένο ουίσκι που ωριμάζει σε βαρέλια που φιλοξενούσαν σπόρους κακάο, για αυτό και βγάζει σοκολατένια γεύση.

Υπάρχει και το Del Maguey Chichicapa, με πολύπλοκη γεύση με πολλά εσπεριδοειδή, αλλά και το σάκε Dewazakura Oka Ginjo, που είναι ελαφρύτερο από τα υπόλοιπα κι έχει τέλεια ισορροπία αρωμάτων και γεύσης, με πολύ ιδιαίτερα αρώματα που σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι σε ανθόκηπο.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου