ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Αυτα τα ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι


Ορισμένα ζώδια έχουν την τάση όταν είναι σε σχέση, όχι να σου δείχνουν την αγάπη με πράξεις, αλλά να θεωρούν ότι αγάπη δίχως
στοργή δεν είναι αγάπη…

Κάποια ζώδια από την άλλη μεριά έχουν την τάση όταν κάνουν σχέση να είναι κάπως αδιάφορα με αποτέλεσμα να μένουν single πολύ πιο συχνά και για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Ιχθύς
Είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Έχει πλάσει στο μυαλό του μια εικόνα για τις σχέσεις και θέλει στη δική σας σχέση να πηγαίνουν όλα προς το καλύτερο σε καθημερινή βάση.

Θα δεις τον Ιχθύ να φροντίζει τον σύντροφό του σα να είναι το πιο πολύτιμο άτομο πάνω στον πλανήτη. Πολλές φορές μπορεί να αγχώνεται γιατί μπορεί να σε βλέπει να στεναχωριέσαι και αυτό τον επηρεάζει αρκετά. Θα σε αγαπάει και θα στο δείχνει συνέχεια.

Καρκίνος
Ο κλασικός ευαίσθητος και ρομαντικός Καρκίνος δε θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από τη λίστα αυτή. Είναι ένα ζώδιο που θέλει να φροντίζει συνέχεια τον άνθρωπό του και το πιο βασικό είναι ότι συμπεριφέρεται αρκετά προστατευτικά.

Ειδικά αν έχεις αρρωστήσει δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει μάτι αν δεν έχει πέσει ο πυρετός σου, αν δεν έχει σταματήσει ο βήχας σου. Γενικά επειδή είναι υπερπροστατευτικός θέλει να έχει εξασφαλίσει σίγουρα ότι είσαι καλά, σε καθημερινή βάση και το κάνει με αγάπη.

Ταύρος
Άλλο ένα ζώδιο το οποίο λατρεύει τις σχέσεις. Ο Ταύρος όταν κάνει δεσμό έχει ως βασικό του σκοπό στο μέλλον όλο αυτό να οδηγήσει σε γάμο και οικογένεια. Είναι ο «προστάτης» της σχέσης και λόγω του πείσματός του θα κάνει τα πάντα για να σε «κερδίσει» τελείως.

Είναι το ζώδιο που θα κάνει όνειρά για το μέλλον σας και θα τα μοιράζεται ανοιχτά μαζί σου, χωρίς να σκέφτεται ότι μπορεί να τον εκμεταλλευτείς ψυχολογικά. Αν έχεις έναν Ταύρο δίπλα σου να περιμένεις να είναι η καλύτερα παρέα και να έχει το καλύτερο χιούμορ.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου