VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

«Χτυπήθηκε» η Καστοριά – Σφοδρές χαλαζοπτώσεις – τεράστιες ζημιές

Στην Πτελέα βρίσκονται αυτή την ώρα ότι περιφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος και ο
δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος για αυτοψία στη Φώτης τη σφοδρή χαλαζόπτωση και τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε σε καλλιέργειες και περιουσίες

Σε επικοινωνία που είχε η sentra.com.gr με τον κ. Σαββόπουλο, ο Αντιπεριφερειάρχης μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται αυτή την ώρα μαζί με τον κύριο Γκοσλιόπουλο στην Πτελέα, για να δουν από κοντά τι έχει συμβεί.

Μάλιστα οι πληροφορίες του κάνουν λόγο και για ζημιές και σε άλλες περιοχές της Καστοριάς αλλά όχι σε αυτό το μέγεθος όπως χτυπήθηκε Πτελέα και το Κρανοχώρι.
Κρανoχώρι: Απίστευτη χαλαζόπτωση – Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες και περιουσίες

Το καλοκαιρινό μπουρίνι που ξέσπασε χτύπησε και την κοινότητα του Κρανοχωρίου και συνοδεύτηκε από τρομερή χαλαζόπτωση καθώς το μέγεθος του χαλαζιού ήταν σαν μπαλάκι του πινγκ-πονγκ

Το δυνατό μπουρίνι και η απίστευτη χαλαζόπτωση, που σημειώθηκε, περίπου στις 5.00 η ώρα το απόγευμα, όπως μας μεταφέρουν, άφησαν πίσω τους μεγάλες ζημιές όχι μόνο σε καλλιέργειες, αλλά και σε αυτοκίνητα ακόμα και σε ηλιακούς θερμοσίφωνες, στους οποίους είτε ράγισαν είτε έσπασαν τα πάνελ.


Μάλιστα σε πολλά αυτοκίνητα, έσπασαν τα τζάμια ή έχουν βουλιάξει τα αμαξώματα από το βάρος, το μέγεθος και την δύναμη που έπεφτε το χαλάζι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εκτίμηση για της μεγάλες ζημιές που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειες στην περιοχή.

Δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες από το ditikostipos





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου