ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Γρεβενών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών υλοποίησε μια απλή ιδέα με εικαστική διάσταση (εικόνες)

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω.

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Γρεβενών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών υλοποίησε μια απλή ιδέα με εικαστική διάσταση, βασισμένη στον τρόπο των παλιών να διακοσμούν τις αυλές τους με ανθοφόρα φυτά, χρησιμοποιώντας τενεκέδες τυριού, οι οποίοι μετατράπηκαν σε έναν καμβά ζωγραφικής. Η ιδέα αυτή ανήκει στο Vasilis Pavlis, γλύπτη και εικαστικό, που με τους <<εθελοντές Αφύτου >> έχουν δημιουργήσει μια συλλογή έργων από τενεκέδες. Στη συνέχεια τους φυτέψαμε λουλούδια δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στην πλατεία της 25ης Μαρτίου, γυρίζοντας το χρόνο πίσω.
Να ευχαριστήσω θερμά το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών, τον πρόεδρό του κ. Στέργιος Πουρνάρας και ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες που με τα έργα τους στόλισαν την πόλη μας.
Η δύναμη της θέλησης και του εθελοντισμού μπορεί να κάνει θαύματα και να αλλάξει την εικόνα του τόπου μας.





Με τρεις τενεκέδες έλαβα μέρος στην εικαστική παρέμβαση στην πλατεία 25ης Μαρτίου . Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει την ιδέα-κίνηση και να σεβαστεί τον κόπο μας. Γιατί το ωραίο πρέπει να θαυμάζεται. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Νικόλαος Τσικούρας για την πρόταση συνεργασιας με τον Σύνδεσμό μας Γραμμάτων και Τεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου