ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Προκριματικά Champions League: Τρομερός ΠΑΟΚ με σούπερ Τζόλη «τιμώρησε» (3-1) την Μπεσίκτας και προκρίθηκε (video)

ΠΑΟΚ: Με Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου ή Γάνδη στην επόμενη φάση του Champions League

O ΠΑΟΚ με μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 3-1 της Μπεσίκτας στην Τούμπα και πέρασε στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.


Οι Θεσσαλονικείς με ένα απίστευτο πρώτο μισάωρο στο παιχνίδι έριξαν στο... καναβάτσο της ομάδα της Κωνσταντινούπολης και έδειξαν ικανοί για μεγάλα πράγματα φέτος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήταν ο 18χρονος Χρήστος Τζόλης που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ έδωσε την ασίστ στον Δημήτρη Πέλκα για το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ.

Η Μπεσίκτας μείωσε με τον Λάριν στο 37', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερο τον Δικέφαλο που είχε τις στιγμές του και στην επανάληψη για μια πιο ευρεία νίκη. Στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ επικίνδυνος τις αντεπιθέσεις με τους «ασπρόμαυρους» να... τρέχουν τους φιλοξενούμενους σε όλο το ματς.

Το ματς
Ο ΠΑΟΚ ήταν δραστήριος στην εστία της Μπεσίκτας από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και κατάφερε να πετύχει το στόχο του ένα εξάλεπτο αργότερα. Στο 7’ λεπτό ο Τζόλης, μετά από ασίστ του Γιαννούλη, άνοιξε το σκορ και έτρεξε , με την επίτευξη του τέρματος, να αγκαλιάσει τον Αμπέλ Φερέιρα που τον εμπιστεύτηκε για την ενδεκάδα στο ματς.

Στο 24’ λεπτό ο Ακπομ τροφοδότησε εξαιρετικά, όπως το έκανε νωρίτερα ο Γιαννούλης, τον 18χρονο επιθετικό και Τζόλης διπλασίασε τα δικά του τέρματα και του ΠΑΟΚ. Στο 30’ λεπτό ο Τζόλης «σέρβιρε», από τα πλάγια, στον Πέλκα και τελευταίος «έγραψε» το 3-0.

Η Μπεσίκτας «απάντησε» με γκολ του Λάριν στο 37’ λεπτό, μειώνοντας σε 3-1 και ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει εκ νέου, καθώς ο Ακπομ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 41’ (σ.σ. απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Τούρκων).

Σε χαμηλότερο τέμπο, σε σχέση με το πρώτο, κινήθηκε το δεύτερο ημίχρονο. Αμφότερες οι ομάδες φάνηκαν απειλητικές, σε δυο-τρεις περιπτώσεις, μπροστά στις δύο εστίες, τόσο ο Ζίφκοβιτς, όσο και ο Ερσίν Ντεστανόγλου έδειξαν καλά αντανακλαστικά σε αυτές, με συνέπεια να μη διαφοροποιηθεί το σκορ.

Θλάση υπέστη ο Ροντρίγκο Σοάρες και χρειάστηκε να γίνει αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ στο 44’ λεπτό του αγώνα.

ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας 3-1
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ροντρίγκο (44’ λ.τρ. Λημνιός), Γιαννούλης, Τζόλης (84’ Ζαμπά), Πέλκας (76’ Εσίτι), Άκπομ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σεργκέν Γιαλτσίν): Ερσίν Ντεστανόγλου, Λενς, Βίντα, Σίλβα, Ν’ Σακάλα (82’ Ουμούτ), Χάτσινσον, Ουισάλ, Μπόιντ (46’Οζγιακούπ), Μενσά (69’ Τοκόζ) , Ενκούντου, Λάριν.

Δείτε τα γκολ στο ματς της Τούμπας:


ΠΑΟΚ: Με Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου ή Γάνδη στην επόμενη φάση του Champions League

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο των ομίλων του Champions League.
Μετά το 3-1 επί της Μπεσικτάς και η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Champions League εξασφαλίζει τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League σε περίπτωση αποκλεισμού στον επόμενο γύρο ή στα πλέι-οφ και διατηρεί τον Δικέφαλο στο όνειρο των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το μυαλό του ΠΑΟΚ βρίσκεται πια στην κλήρωση της Δευτέρας και στους τρεις πιθανούς αντιπάλους στο μονό παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό. Ο Δικέφαλος λοιπόν θα παίξει είτε με την Μπενφίκα του Ζόρζε Ζεσούς είτε με την Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου είτε με την Γάνδη του Λάζλο Μπόλονι!
Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα και η μονή αναμέτρηση του 3ου προκριματικού θα διεξαχθεί το διήμερο 15/16 Σεπτεμβρίου.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου