ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Πένθος στην Κοζάνη για τον Παναγιώτη Δουγαλή – Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης με θύμα τον 31χρονο

Έχασε τη ζωή του λίγα μέτρα από το πρατήριο στο οποίο εργαζόταν


Στο πένθος έχει βυθίσει συγγενείς και φίλους το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 31χρονο Παναγιώτη
Δουγαλή που σημειώθηκε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, λίγο μετά τις 3:15 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Συγκλονιστικές ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν τα δυο πληρώματα του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στο σημείο, καθώς ο άτυχος οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού είχε ήδη χάσει τη ζωή του, έχοντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, μετά την πτώση του από το δίκυκλο που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο 31χρονος (γεννηθείς το 1989) νέος έβγαινε από το εκεί πρατήριο, στο οποίο εργαζόταν, με κατεύθυνση την πόλη της Κοζάνης, όταν, για άγνωστο λόγο, η μηχανή φαίνεται να “γλίστρησε”, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να συγκρουστεί με διερχόμενο ΙΧ όχημα (Fiat).

Αμέσως μετά την πρώτη, σφοδρή σύγκρουση, ο άτυχος νέος, που παρασύρθκε κάποια μέτρα πιο μακριά, φέρεται να χτυπήθηκε και από δεύτερο διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και, λίγο αργότερα, τη ζωή του.





Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, όσο και οι γιατροί στο Μαμάτσειο κατέβαλαν απεγνωσμένες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά χωρίς, δυστυχώς, αποτέλεσμα.

Eπίσης, πιθανότατα ο 31χρονος, ο οποίος ήταν προσεκτικός και σοβαρός οδηγός (όπως λένε φίλοι του) φορούσε κράνος, το οποίο δεν είχε, όμως, δέσει καλά, με αποτέλεσμα αυτό να εκτιναχθεί μετά την πρώτη σύγκρουση με το μικρό ΙΧ.

Ο αδόκητος θάνατος του Παναγιώτη Δουγαλή (ο οποίος είχε καταγωγή από τη Μεταμόρφωση) έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ μέχρι και τις ώρες που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστή η ημέρα και η ώρα της κηδείας του.

Το Kozanimedia εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, για το εξαιρετικό ήθος και τον χαρακτήρα του οποίου φίλοι και γνωστοί λένε τα καλύτερα λόγια .


kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου