ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να χωρίσεις




Οταν συνειδητοποιείς ότι μια σχέση φτάνει
στο τέλος της, έχει ήδη προηγηθεί μια σειρά καταστάσεων που σου χτυπούσε καμπανάκι επανειλημμένως.

Αλλά εσύ δεν άκουγες ή δεν ήθελες να το ακούσεις. Συνεχείς τσακωμοί, διαφωνίες με ακραία ξεσπάσματα, απογοητεύσεις, απιστία. Τα σημάδια που δείχνουν ότι μια σχέση έχει τελειώσει είναι πάντα ξεκάθαρα. Απλά εσύ πρέπει να τα δεις με ειλικρίνεια.

1) Τσακώνεστε συνέχεια – Ακόμα και για τον πιο ασήμαντο λόγο: Από μια υγιή σχέση δεν λείπουν οι διαφωνίες. Αυτές την κάνουν πολλές φορές ενδιαφέρουσα, της δίνουν «τροφή». Όταν όμως οι καβγάδες γιγαντώνονται, γίνονται σε καθημερινή βάση και δεν μπορεί ποτέ να βρεθεί χρυσή τομή, μάλλον πια μιλάμε για ασυμφωνία χαρακτήρων.

2) Μένεις παραπάνω στη δουλειά – Επίτηδες γιατί αποφεύγεις να τον δεις: Μια σχέση σημαίνει «Κάνουμε πράγματα μαζί». Αν νιώθεις ότι η δουλειά θα σου προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τη συναναστροφή με τον σύντροφό σου, αυτό σημαίνει ότι μάλλον η σχέση σας βαίνει προς το τέλος της.

3) Οι διαφορές σας που σε γοήτευαν τώρα σε απογοητεύουν: Είστε δύο διαφορετικοί χαρακτήρες. Εσένα οι διαφορές σας ήταν αυτές που σε κέρδισαν και σε έκαναν να ερωτευτείς. Αυτές οι διαφορές έχουν γίνει ενοχλητικές πλέον και σε ενοχλεί το κάθετί που κάνει.






4) Αποφεύγεις το σεξ μαζί του: Η ερωτική σας ζωή ήταν πολύ δραστήρια στις αρχές, αλλά το σεξ πλέον έχει αρχίσει να εκλείπει. Δεν κάνεις τίποτα γι’αυτό γιατί δεν σε νοιάζει να κάνει πλέον σεξ μαζί του. Ένα τρανταχτό σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας.

5) Δεν φαντάζεσαι τον εαυτό σου μαζί του μελλοντικά: Οι σχέσεις είναι το μέσο για να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο θα πορευτείς στη ζωή. Όταν σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος που έχεις κοντά σου δεν θέλεις να είναι αυτός με τον οποίο θέλεις να ζήσεις στο μέλλον, αυτό σημαίνει ότι ούτε η ίδια η σχέση σας δεν έχει μέλλον.

bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου