Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Οι 5 τρόποι που απιστούν οι άντρες (χωρίς να το καταλάβουν…)Κάποιες φορές η απιστία είναι ξεκάθαρη και δε χωρεί αμφιβολία και σε αυτές τις περιπτώσεις η κάθε γυναίκα πράττει διαφορετικά, είτε αυτό είναι ο χωρισμός είτε η..
συγχώρεση, είτε ακόμα η εκδίκηση.

Υπάρχουν όμως και οι φορές που η απιστία, δεν είναι τόσο προφανής. Ενδείξεις που μεταφράζονται σε αμφιβολίες. Αμφιβολίες που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στην έλλειψη αποδείξων, γιατί αν κρίνουμε από τις παρακάτω ενδείξεις, τότε η απιστία μπορεί να μην έχει ακόμα τελεστεί, αλλά αποκτά όλο και περισσότερες πιθανότητες να συμβεί…
Γιατί το ζήτημα είναι, πως οι περιπτώσεις που ακολουθούν, αφορούν καταστάσεις στις οποίες δεν «βλέπουν» το κακό σε αυτές οι άντρες, αλλά μονάχα οι γυναίκες και η λύση σε αυτό το πρόβλημα μεταξυ των φύλων -δυστυχώς- δεν έχει βρεθεί ακόμα…
1. Το να εκμυστηρεύεστε σε μια άλλη γυναίκα τα προβλήματα της σχέσης σας
Είτε παραπονιέστε επειδή η καλή σας αφήνει άπλυτα τα πιάτα, είτε επειδή δεν σας κάνει όλα τα χατήρια, αυτό που κάνετε είναι ουσιαστικά ένα πράγμα: εμπιστεύεστε τα προβλήματα της σχέσης σας σε έναν τρίτο και μάλιστα σε μια γυναίκα. Ακόμα και αν δεν έχετε συνειδητά καμία πονηρή πρόθεση, αυτή η πράξη οικειότητας μπορεί να οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια, τα οποία μπορεί εσείς να μην τα βλέπετε, το κορίτσι σας όμως τα «βλέπει». Η συναισθηματική επικοινωνία και κατανόηση που θα σας προσφέρει μια άλλη γυναίκα, είναι χειρότερη «απιστία» για μια γυναίκα από μια απλή ερωτική περιπετειούλα.

2. Το να τσεκάρετε τη σελίδα της πρώην σας στο facebook
Μπορεί το ανθρώπινο ενδιαφέρον που κάνει να τσεκάρετε το facebook όλων των παλιών σας συμμαθητών, να σας κάνει να τσεκάρετε και τη σελίδα της πρώην σας, αλλά εκείνη (η νυν) δεν το βλέπει έτσι. Οι κοινωνικές αντιλήψεις και τα στερετότυπα θέλουν τους άντρες να σκέφτονται αποκλειστικά -και πάντα- το σεξ, με αποτέλεσμα η αναζήτηση των χναριών μιας παλαιότερης σχέσης στα κοινωνικά δίκτυα να μην αντιλαμβάνεται –ούτε από την κοινωνία, ούτε και από την νυν κοπέλα σας- ποτέ ως αγνό ανθρώπινο ενδιαφέρον.

3. Το να κερνάτε μια άλλη γυναίκα...

Η συνέχεια ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου