ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Μάνα και Κόρη Ξόδεψαν 75.000 Ευρώ για να Μοιάζουν με τη Barbie. Το αποτέλεσμα; Τρομακτικό! (Φωτογραφίες)!!


Μία μητέρα 4 παιδιών είναι εθισμένη σε πλαστικές εγχειρήσεις, αποκαλύπτει ότι τίποτα δε θα σταματήσει τον
εθισμό της, ακόμα και αν χρειαστεί να ζητήσει χρήματα από την κόρη της.



Η Georgina Clarke, 41 ετών, έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζει με το είδωλό της, τη Barbie, συμπεριλαμβανομένων ενέσεις με κολαγόνο στα χείλη, ανόρθωση ζυγωματικών και μπότοξ.
Η κόρη της, στο μεταξύ, έχει ως πρότυπο την Katie Price, και έχει κάνει και η ίδια πλαστική στο στήθος, έχει κάνει ενέσεις στα χείλη και ημιμόνιμο μακιγιάζ και κάνει τακτικά σολάριουμ.
1
2
3
Η Kayla Morris, 21 ετών, χρηματοδοτεί τόσο τις δικές της όσο και της μητέρας της τις πλαστικές επεμβάσεις κάνοντας στριπτίζ, και τώρα το δίδυμο μητέρα-κόρη εμφανίζονται σε δική τους εκπομπή στο αγγλικό κανάλι Channel 5, με τίτλο My Mum’s Hotter Than Me.
Η Kayla μόλις ενηλικιώθηκε έκανε πλαστική στο στήθος της, έχοντας ως έμπνευση το διάσημο μοντέλο Katie Price.
H Georgina εξηγεί ότι η κόρη της σχεδίαζε από την εφηβεία της να κάνει πλαστική. “Θυμάμαι να θέλει από τα 11 της να κάνει την επέμβαση και έψαχνε τρόπο να βγάλει χρήματα.”
4
Πριν από καιρό, η Kayla έπεισε τη μητέρα της να φτιάξει τα χείλη της και τώρα το δίδυμο δηλώνει ότι έχει εθιστεί στις πλαστικές.
Αποκαλύπτει ότι η σύριγγα που γέμισε τα χείλη της είχε 1,5 ml υγρό και ευχαρίστως θα έκανε παραπάνω αν μπορούσε. “Δεν υπάρχει όριο στη γέμιση για τα χείλη μου. Θα συνεχίσω να τα γεμίζω.”
Η Kayla αναφέρει ότι σπάνια σκέφτεται για τους κινδύνους τόσων επεμβάσεων και θέλει να κάνει και άλλες, παρά το γεγονός ότι έχουν ξοδέψει πάνω από 75.000 για όλες τις εγχειρήσεις.
5
6
7
“Θα ήθελα ακόμα να κάνω τα χείλη μου μεγαλύτερα, πλαστική στο στήθος, στη μύτη, λιπαναρρώφηση, μεταφορά λίπους και ανόρθωση γλουτών,” δήλωσε στην εκπομπή τους. Παραδέχτηκε ότι αρχικά ξεκίνησε να μοιάζει στη Katie Price, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

Το δίδυμο, παραδέχεται ότι είναι περισσότερο σαν καλύτερες φίλες παρά μητέρα και κόρη, και αναζητούν τη προσοχή των αντρών χάρη στη μοναδική τους εμφάνιση.
Η Kayla αναφέρει: “Οι γυναίκες μας κοιτάνε έντονα…μου αρέσει κάπως. Η εμφάνισή μας δεν αρέσει σε όλους. Είναι το σώμα μου και μου αρέσει. Μου αρέσει πραγματικά η ψεύτικη εμφάνιση.”
Πως έχουν καταφέρει να ξοδέψουν τόσα χρήματα για τις πλαστικές; Η Kayla δουλεύει διαδικτυακά σε ερωτική υπηρεσία, καθώς και κάνει στριπτίζ για να μαζέψει χρήματα για τις επόμενες επεμβάσεις τους, γεγονός που δεν ενοχλεί τη μητέρα της.
Είναι ευχαριστημένη που η κόρη της κάνει στριπτίζ για να χρηματοδοτήσει τις πλαστικές τους και τη στήριξε όταν ήταν με ένα πενηντάρη στα 18 της.
Προς το παρόν το δίδυμο έχει ξοδέψει 6.000 ευρώ για σολάριουμ και ενέσεις σε χείλη, μπότοξ, ημιμόνιμο μακιγιάζ, λεύκανση δοντιών και εξτένσιον μαλλιών.
9
10
“Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη,” σχολιάζει η Kayla. “Μου αρέσει να τη κερνάω πλαστικές επεμβάσεις και να πλησιάζουμε το όνειρό μας να μοιάζουμε με τη Katie Price. Μου αρέσει η τωρινή μας εμφάνιση.”
“Όταν περπατάμε στο δρόμο, όλοι μας κοιτάνε και σχολιάζουν τα μεγάλα χείλη μας, αλλά για μας δεν είναι αρκετά μεγάλα.”
Προσθέτει: “Οι πλαστικές για εμάς ένας τρόπος δεσίματος ως μαμά και κόρη. Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερο πισινό, στήθος και να μοιάζουμε τη Barbie.”
11
12

13
14

Προς το παρόν μητέρα και κόρη δεν είναι σε σχέση, αν και η Kayla αναφέρει ότι ψάχνει για άλλον «χρηματοδότη», αφού ο προηγούμενος έληξε τη σχέση τους, όταν το ανακάλυψε η γυναίκα του. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Credit: dailymail.co.uk, fanpage.gr

2 σχόλια: