ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ..

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Από την Εθνική καταστροφή του 2007 στην Ηλεία, με τις εικόνες του Ιερού Χώρου της
Αρχαίας Ολυμπίας πνιγμένη στους καπνούς και τις φλόγες, έως το 2018 και την Εθνική Τραγωδία στο Μάτι, μέχρι σήμερα με την εμβληματική Πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες μαυρισμένη από τους καπνούς. Στο ίδιο έργο θεατές. Κάποιοι θα πουν «Σιγά την καταστροφή. Κάτι πέτρες μαύρισαν». Μήπως τελικά κινδυνεύει κι ο Παρθενώνας και δεν το ξέρουμε??

Τα Μ.Μ.Ε. υποβαθμίζουν το θέμα. Το Υπουργείο Πολιτισμού εμπαίζει με την νοημοσύνη μας εκδίδοντας σχετικό Δελτίο Τύπου και οι πολίτες μάλλον «συνηθισμένοι» πλέον από το θέαμα, αδιαφορούν εκτός μερικών εξαιρέσεων. Απομένουμε εμείς οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ να κυνηγάμε ανεμόμυλους και να γινόμαστε κάθε φορά «γραφικοί» επαναλαμβάνοντας διαρκώς ότι το μοντέλο Δασοπυρόσβεσης έχει αποτύχει παταγωδώς. Το ίδιο «γραφικοί» όσο και τα μέλη - βουλευτές και το Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής του 2008 που κατέθεσαν μετά την πύρινη λαίλαπα του 2007.

Λύσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες έχουν κατατεθεί όχι μόνο από τα Δασικά Σωματεία αλλά και από τα πλέον επίσημα forum. Ευθύνες?? Φυσικά υπάρχουν. Όσο όμως οι συνάδελφοι εργαζόμενοι και εθελοντές στη Δασοπυρόσβεση δίνουν τη μάχη εμείς θα σιωπήσουμε. Όταν όλα «ησυχάσουν» θα επανέλθουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου