ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Όλοι έχουμε τις άτυχες στιγμές μας




Στην πασαρέλα, στις φωτογραφίσεις, στα περιοδικά εμφανίζονται λαμπερά και αψεγάδιαστα. Τα supermodels είναι
ντίβες και η εικόνα τους δείχνει τέλεια: υπέροχα σώματα, λαμπερά..
πρόσωπα, πλατιά χαμόγελα… Αλλά όλοι έχουμε τις άτυχες στιγμές μας, και οι ντίβες δεν εξαιρούνται.


Kate Moss
Η απρόσεκτη Kate Moss σήκωσε την μπλούζα της λίγο πιο ψηλά από ότι ήθελε μάλλον, επιτρέποντας στους παπαράτσι να φωτογραφίσουν το γυμνό στήθος της, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ibiza.




Naomi Campbell
Πίσω στο Σεπτέμβριο του 2011 η εκρηκτική Naomi Campbell είχε χαρίσει μοναδική θέα μέσα στην μπλούζα της: όταν σκύβεις και φοράς ανοιχτό ντεκολτέ πρέπει να είσαι πιο προσεκτική…




Adriana Lima

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη. Αλλά όταν είναι ακόμα στη φάση της προετοιμασίας για την πασαρέλα, ο άγγελος της Victoria's Secret Adriana Lima δεν έχει ακόμα ανοίξει τα… φτερά του.




Carla Bruni

Δεν μπορεί κανείς να πει αν ήταν άτυχη στιγμή ή αν η πρώτη κυρία της Γαλλίας «πληρώνει» με το λουκ αυτό την προσπάθειά της να μείνει προσκολλημένη στη νεότητά της. Στα 44 της, κι ενώ ξεχώριζε για τη φινέτσα και την φυσική ομορφιά της, το πρόσωπό της αποτελεί δείγμα του πώς να γερνά κανείς άχαρα…








Gisele

Δεν υπάρχουν άτυχες στιγμές για τη Gisele, μόνο… «τυχερές» για τους θαυμαστές της. Τι να κάνει κι εκείνη όταν πρέπει να αλλάξει μέσα σε ένα μινι βαν για τις ανάγκες φωτογράφισης…




Helena Christensen

Συνήθως είναι πανέμορφη, αλλά στη συγκεκριμένη βόλτα της στη Νέα Υόρκη πέρσι η Helena Christensen δεν φρόντισε καθόλου τον εαυτό της.




Milla Jovovich

Μαλλιά, μακιγιάζ, χαμόγελο, όλα τέλεια για τη Milla Jovovich. Αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και το φόρεμα ήταν αυτό που πρόδωσε τον… εσωτερικό του κόσμου.




Tyra Banks

Ένας καθημερινός άνθρωπος είναι και η παρουσιάστρια και μοντέλο Tyra Banks. Μπορεί να εμφανίζεται λαμπερή στο σόου της και στις φωτογραφίσεις της, αλλά όταν βγαίνει για τρέξιμο είναι σαν οποιαδήποτε γυναίκα. Πολύ φυσιολογικό.




Heidi Klum

Η Heidi Klum δεν έχει να φοβάται «άτυχες στιγμές». Πριν την αναλάβει ο «στόλος» των ειδικών και χωρίς ίχνος μακιγιάζ παραμένει φυσικά όμορφη και με το χαρακτηριστικό χαμόγελο να στολίζει το πρόσωπό της.

Νewsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου