ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: "Ακραία υπουργικά φαινόμενα"


Ο Υπουργός Προώθησης της Εισβολής (κατά κόσμον «Μεταναστευτικής Πολιτικής»), Νότης Μηταράκης, χαρακτήρισε
«ακραία φαινόμενα» την αντίδραση των κατοίκων των Καμένων Βούρλων, στην προσπάθεια δημιουργίας ενός ακόμα ισλαμικού γκέτο ανάμεσα τα σπίτια τους, αναγνωρίζοντας, βέβαια, ότι οι τοπικές Αρχές δεν είχαν ενημερωθεί, πράγμα το οποίο προσπάθησε να δικαιολογήσει, λέγοντας ότι, όταν αποφασίζεται μια τόσο μικρή μετακίνηση, δεν το ξέρει ούτε ο υπουργός.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ρωτάει: Μόνο ο υπουργός μπορεί να ενημερώσει τον δήμαρχο; Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο, βάσει του οποίου ο δημόσιος φορέας, που μεθοδεύει την εγκατάσταση παράνομων εισβολέων κάπου, ενημερώνει τις τοπικές Αρχές; Γιατί θεωρείται η συναίνεση του τοπικού πληθυσμού προϋπόθεση για οτιδήποτε, από τη διαμόρφωση μιας πλατείας, μέχρι την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, αλλά σ΄ αυτό, το μείζονος σημασίας θέμα, κανένας, όχι μόνο δεν τους ρωτάει, αλλά δεν τους ενημερώνει καν; Δεν το είχε σκεφτεί ο κ. Μηταράκης αυτό πριν την αντίδραση των κατοίκων των Καμένων Βούρλων;

Είναι και άλλα ακατανόητα. Το ξενοδοχείο, που ετοιμάστηκε ως κατάλυμα για τους –κατά δήλωσίν τους– ανήλικους εισβολείς, δεν νοικιάστηκε κατευθείαν από τον ιδιοκτήτη. Είχε προφτάσει κάποιος, που προφανώς ήξερε το σχέδιο, να το νοικιάσει πρώτος και να το εξοπλίσει, περιμένοντας τη μεταφορά, υπενοικιάζοντάς το στον Μηχανισμό Διευκόλυνσης της Εισβολής (ΔΟΜ). Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ έχει διασταυρωμένες πληροφορίες ότι πρόκειται για επιχειρηματία στον χώρο της αλευροβιομηχανίας, έφεδρο αξιωματικό, υποψήφιο του... ΛΑΟΣ, στις πρόσφατες Ευρωβουλευτικές εκλογές!

Σε μια τέτοια επένδυση, δεν αρκούν για απόσβεση οι λίγες εβδομάδες, που θα διαρκέσει η παραμονή των «ασυνόδευτων», όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός. Άρα, ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η δημιουργία μιας μόνιμης δομής, και ή αυτός θα υλοποιηθεί –πράγμα που θα το διαπιστώσουμε σύντομα– ή, λόγω των αντιδράσεων των κατοίκων, τροποποιήθηκε, επί το συντομότερον.

Μαθαίνουμε, επίσης, ότι και άλλοι ξενοδόχοι της περιοχής έχουν δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από τον ΔΟΜ, για παραχώρηση των κτηρίων τους, έναντι υψηλού ενοικίου. Ούτε αυτό συνάδει με το «πώς κάνετε έτσι, για 39 άτομα, που θα μείνουν λίγες εβδομάδες;» του Υπουργού.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στηρίζει τον αγώνα κάθε ελληνικής κοινότητας, που δεν έχει καμία διάθεση να μεταβληθεί σε Ισλαμαμπάντ, όπως έχει ήδη μεταβληθεί το κέντρο της Αθήνας και τα νησιά «πρώτης υποδοχής». Προσυπογράφει τη διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου και του δημάρχου των Καμένων Βούρλων, και δηλώνει σφόδρα αντίθετη στην προσπάθεια εξισλαμισμού της χώρας. Υπογραμμίζει ότι οι πραγματικές φιλελεύθερες αρχές, που έχουν κουρελιαστεί από τους χειρισμούς της κυβέρνησης, είναι αυτές που αντιτίθενται στην εισβολή! Κάθε κοινότητα έχει δικαίωμα να συνεχίσει να ζει με τον τρόπο που έχει επιλέξει, στο πολιτισμικό πλαίσιο αρχών αξιών και εθίμων, που έχει επί αιώνες διαμορφώσει. Κανένας δεν επιτρέπεται να την υποχρεώνει να υποστεί βίαιη αλλαγή αυτού του τρόπου, καταχρώμενος την κρατική του εξουσία, και μάλιστα αντίθετα στα όσα προεκλογικώς εξήγγειλε και για τα οποία υπερψηφίστηκε, όπως η ΝΔ. Επίσης, οι πόροι κάθε κοινότητας, που προέρχονται από τη φορολογία των μελών της, έχουν σκοπό την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στα ίδια τα μέλη της κοινότητας και όχι σε κάθε τυχοδιώκτη, που έμαθε ότι στην Ευρώπη μοιράζουν λεφτά, και τρέχει να προλάβει από την άλλη άκρη του κόσμου.





Αν θες να μεταναστεύσεις, έχεις κάθε δικαίωμα, υπό τρεις προϋποθέσεις: α) να το κάνεις νόμιμα και όχι παραβιάζοντας τα σύνορα, β) να σε προσκαλέσει το κράτος στο οποίο προτίθεσαι να εγκατασταθείς και γ) να χρηματοδοτήσεις εσύ τη διαβίωσή σου, είτε με τις αποταμιεύσεις σου είτε με την εργασία σου εκεί. Και, φυσικά, είναι αυτονόητο ότι θα υιοθετήσεις τον τρόπο ζωής της νέας σου πατρίδας. Όσοι υποστηρίζουν ως δικαίωμα το «μπουκάρω παράνομα, αδιαφορώ για τις αντιδράσεις των κατοίκων και έχω την απαίτηση να με ταΐζουν, να με ποτίζουν, να με ντύνουν, να με στεγάζουν, να με χαρτζιλικώνουν και να μου προσφέρουν υπηρεσίες υγείας, με δικά τους χρήματα» έχουν τόση σχέση με τον φιλελευθερισμό, όση το Κοράνιο με τον Διαφωτισμό. Ίσως, να μπέρδεψαν τις μίζες, που χρηματοδοτούν τον κύκλο διακίνησης - εγκατάστασης των εισβολέων, με τον Λούντβιχ φον Μίζες.

Τέλος, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ καταγγέλλει την προσπάθεια των κατευθυνόμενων ΜΜΕ να λασπώσουν («παλιά μου τέχνη κόσκινο») τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων, διακινώντας ψευδώς την «είδηση», ότι εμπόδισαν το φορτηγό με τα τρόφιμα να φτάσει στο ξενοδοχείο. Ουδέποτε εμποδίστηκε η προμήθεια τροφίμων στη δομή. Το minivan (και όχι φορτηγό) της εταιρίας catering, που έχει αναλάβει τη σίτισή τους, ξεφόρτωσε, ξεφορτώνει και θα ξεφορτώνει 3 φορές τη μέρα. Η παρεμπόδιση έγινε σε φορτηγό, το οποίο μετέφερε τα κρεβάτια, τα στρώματα και τον λοιπό ιματισμό της δομής, το πρώτο βράδυ, για να καταδείξουν οι κάτοικοι την αντίδρασή τους στη δολιότητα του όλου εγχειρήματος. Στα Καμένα Βούρλα ζουν, εδώ και χρόνια, πάνω από 300 οικογένειες αλλοδαπών, κυρίως των Βαλκανίων, που έχουν ενσωματωθεί στην τοπική κοινωνία. Δεν είναι η μετανάστευση αυτή καθαυτή, στην οποία αντιδρούν οι Έλληνες, αλλά η «εισβολή του Ισλάμ».

Δεν ξέρουμε πώς θα «νιώθει» το άγαλμα του Λεωνίδα, βλέποντας την περιοχή, στην οποία θυσιάστηκε «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος», να μετατρέπεται σε ισλαμική πόλη «τοις ημών χρήμασι τρεφόμενη». Τα ΜΜΕ το αποσιωπούν, αλλά στις Θερμοπύλες σχεδιάζεται «δομή» για μόνιμη εγκατάσταση (καθώς η Ευρώπη έχει κλείσει τις πόρτες) 1.500, τουλάχιστον, μουσουλμάνων, στην οποία μάλλον θα προωθηθούν και οι 39 «ασυνόδευτοι ανήλικοι».

Δυστυχώς, στη χώρα μας, κουμάντο κάνουν πλέον οι ακραίοι: διακινητές, «αλληλέγγυοι» και υπουργοί.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου