ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Τάκης Ράμμος (Πρόεδρος Σπηλαίου Γρεβενών): " ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" ..

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό..

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Σπηλαίου Γρεβενών, με προσωπική του ανάρτηση στο facebook, διαψεύδει δημοσίευμα τοπικού site όπου
εμφάνιζε το Σπήλαιο Γρεβενών να έχει κρούσματα καρονοϊού:

Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου:

Την Τετάρτη 2/9/2020 δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα Grevenamedia η είδηση ότι στο χωριό μας Σπήλαιο Γρεβενών υπάρχουν δύο κρούσματα κορονοϊού.
Η είδηση αυτή είναι ψευδής και δεν βασίζεται σε επίσημα ή πράγματικα στοιχεία. Το αποτέλεσμα αυτής της παραπληροφόρησης είναι η άμεση επίπτωση στην καθημερινότητα του χωριού. Οι κάτοικοι μεγαλύτερης ηλικίας έχουν πανικοβληθεί και τρομοκρατηθεί, οι επιχειρήσεις έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημία με πολλές ακυρώσεις κρατήσεων και επισκέψεων.
Η ανάρτηση αυτής της είδησης από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο είναι πλήρως ανεύθυνη, επικίνδυνη και πιστεύουμε ότι έγινε σκόπιμα, εφόσον ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΠΊΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.




Η αναστάτωση και η ταλαιπωρία των κατοίκων, συγγενών τους, αλλά και ατόμων που είχαν επισκεφθεί το χωριό κατά την περίοδο του καλοκαιριού, είναι τεράστια.
Απαιτούμε την επίσημη διαψεύση της επικίνδυνης, επιβλαβής και ΨΕΎΤΙΚΗΣ πληροφορίας, ώστε να γίνει η άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και να σταματήσει ο κύκλος της παραπληροφόρησης. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να προκαλέσει και άλλη αναστάτωση στο χωριό και θα αντιδράσουμε αναλόγως. Η υπομονή και η ανοχή μας τελείωσε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου