ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΒΑΣΙΛΗΣ Δ.ΝΟΥΛΕΖΑΣ: Η ιστορική δίκη της ΧΑ.

Το χρέος της Δικαιοσύνης - Η ώρα της ετυμηγορίας & κάθαρσης..


Αυτονόητη ,δεδομένη η ομόθυμη καταδίκη απο την ελληνική κοινωνία της αποτρόπαιας
στυγερής δολοφονίας του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ.
Επιβεβλημένη η ποινή ισόβιας κάθειρξης για το τελεσθέν φριχτό αυτό έγκλημα που συγκλόνισε όλους και πρέπει να εκτίσει ο δολοφόνος Χρυσαυγίτης κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία απο πρόθεση Ρουπακιάς που κατόπιν διαπληκτισμού μαχαίρωσε άγρια αφαιρώντας βίαια την ζωή του στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι τον άτυχο Παύλο Φύσσα.
Χωρις να απολυθεί υπο ευνοικούς όρους.
Την τελική ετυμηγορία όμως εκδίδει το δικάσαν Δικαστήριο που αξιολογει τα πραγματικά περιστατικά ,τα γεγονότα και όλο το αποδεικτικό υλικό της ογκώδους δικογραφίας την προσωπικότητα του δράστη.
Κανείς άλλος!
Ας μην προκαταλαμβάνουμε την κρίση της
Μια πολύκροτη σημαντική συγκλονιστική δίκη της Χ.Α.μετα απο επίπονη ακροαματική διαδικασία που αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στην κοινωνία και την ιστορία του τόπου μας τιμωρίας και εξόντωσης του επανεμφανιζόμενου στην Ευρώπη νεοναζισμού γενικότερα σε όλες τις εκφάνσεις του ,που δεν έχει χώρο στην αληθινή Δημοκρατία που κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα .
Διότι ο λεγόμενος φασισμός που καθίσταται επίκαιρος έχει διαφορετικούς χρωματισμούς και προελεύσεις και πρέπει να πολεμηθει να νικηθεί .
Αν τελικά αυτή η ειδεχθής εγκληματική πράξη συνδέεται με την εν γένει πολιτική και εγκληματική ξενοφοβική δράση της υπότροπης ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής του Ν.Μιχαλολιάκου και των επιτελών του και έχει ιδεολογικό,πολιτικό κίνητρο ,υπόβαθρο και μίσος αν ήταν προσχεδιασμένη ,διαταχθείσα δολοφονία αν υπήρξε ηθική αυτουργία κεντρικός εχδιασμός απο την ηγεσία της ΧΑ και εντολή σχέση με ηγετικά στελέχη της κατηγορούμενης ΧΑ με βάση την πολυετή μακρά και άρτια άψογα διεξαχθείσα ακροαματική διαδικασία και αν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση σε ότι αφορά το πολιτικό αυτό ναζιστικό μόρφωμα που εκλέχτηκε και εισήλθε εκπροσωπήθηκε στην Βουλή των Ελλήνων για αυτό ,για την ενοχή των κατηγορουμένων θα αποφανθεί η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη .
Που θα καταδικάσει τιμωρήσει αμείλικτα το έγκλημα και τον ναζισμό .
Ας μην προτρέχουμε ας μην βιαζόμαστε να προδικάσουμε υποκαθιστώντας τους Δικαστές όσοι δεν παρευρεθήκαμε στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και δεν έχουμε γνώση της δικογραφίας.
Όσο και αν διακατεχόμεθα απο θυμό και οργή
Τα κατηγορούμενα αποδιδόμενα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα είναι της Ανθρωποκτονιας απο πρόθεση ;απόπειρας ανθρωποκτονίας (2)και ένταξη ,διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης με βάση τον νέο ΠΚ τιμωρούνται με πλαίσιο ποινής 5-10και 5-15 έτη κάθειρξης χωρις την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων του Άρθρου 84ΠΚ
Σε περίπτωση αθωωτικής απαλλακτικής κρίσης του Τριμελ.Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για τα μέλη της ΧΑ τότε ο κΕισαγγελέας Εφετών Αθηνών δικαιούται κατόπιν αιτήματος της Πολιτικής Αγωγή ς η μη ν ασκήσει εντός προθεσμίας 10 ημερών Έφεση κατά αυτής
Αγνωστο είναι σε περιπτωση καταδίκης τους των μελών της ΧΑ η ασκηθησόμενη Έφεση θα έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα οπότε μέχρι την κρίση σε δεύτερο βαθμό μείνουν εκτός φυλακής.
Οφείλουμε απέραντη εμπιστοσύνη σε αυτήν
Ας μεριμνήσουμε όμως διδαχθέντες από το θλιβερό αυτό συμβάν όλοι ανεξάρτητα ιδεολογικών καταβολών και πεποιθήσεων ,η κοινωνικού χώρου να αποβάλλουμε τον ναζισμό κάθε φασισμό χωρις καμία ανοχή να μην επαναληφθεί αυτή η τραγωδία.
Αναλογιζόμενοι μονάχα τον ατελείωτο ανθρώπινο πόνο σπαραγμό και βαθιά οδύνη της χαροκαμένης μητέρας για την πρόωρη απώλεια του αδικοχαμένου παιδιού της ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ που αναζητά δικαίωση.
Λαμβάνω το θάρρος μιας υποκειμενικής ανθρώπινης και νομικής προσέγγισης μιας στυγερής δολοφονίας με πολιτικές προεκτάσεις με περίσκεψη αντικειμενικότητα ,νηφαλιότητα και ψυχραιμία όπως όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουμε να πράττουμε.
Τασσόμενοι ενάντια στον φασισμό απο όπου και αν εκπορεύεται.

ΒΑΣΙΛΗΣ Δ.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου