ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Δεσκάτης: Συνεδρίαση του Συντονιστικού τοπικού οργάνου πολιτικής προστασίας (εικόνες)

Συνεδρίασε στις 21-10-2020 και ώρα 11.00, στο γραφείο του δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης, το Συντονιστικό τοπικό όργανο πολιτικής προστασίας του Δήμου Δεσκάτης, με αντικείμενο τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας και τον εν γένει σχεδιασμό, εν’ όψει της επικείμενης χειμερινής περιόδου.

Στη συνεδρίαση, εκτός των μελών του Συντονιστικού Οργάνου: κ. Δημητρίου Κορδίλα, δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης, κ. Χαράλαμπου Ορφανίδη,αντιδημάρχου του Δήμου Δεσκάτης, κ. Σοφοκλή Παρασκευόπουλου Υ/Α΄ του Α.Τ. Δεσκάτης, κ. Ευθυμίου Καραστέργιου, Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δεσκάτης, κ. Αντωνίου Καλαϊδόπουλου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, κ. Αλεξίας Παπαθεοδώρου Προϊσταμένης του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Γρεβενών, παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος.

Το Συντονιστικό όργανο έθεσε επί τάπητος και έλαβε σημαντικές αποφάσεις για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, ευελπιστώντας ότι αυτές είναι επαρκείς για την αντιμετώπιση, ακόμα και, ακραίων καιρικών φαινομένων.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Δεσκάτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου