ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Κριστιάνο Ρονάλντο: Και όμως δεν έχει ούτε ένα τατουάζ -Ο ίδιος εξηγεί γιατί


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον Φλεβάρη του 2021 θα κλείσει τα 36 χρόνια του.


Ενας τρομερός αθλητής, εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και μοναδικός σούπερ σταρ. Ρίχνει τρομερή δουλειά στα γυμναστήρια και στα γήπεδα και δείχνει ότι προσέχει το σώμα του περισσότερο και καλύτερα από τον κάθε συνάδελφό του ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, έχει επικριθεί πολλές φορές για τον ναρκισσισμό του και δεν είμαι λίγες οι φορές που σηκώνει την φανέλα του για να φανούν οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί του.

Ωστόσο, έχει κάτι που σπανίζει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και είναι της... μόδας τα τελευταία χρόνια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ούτε ένα τατουάζ στο κορμί του!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αρνείται πεισματικά να κάνει τατουάζ, λόγω του ότι είναι εθελοντής αιμοδότης. Σε πολλές χώρες του κόσμου, τα τατουάζ επηρεάζουν την επιλεξιμότητα ενός ατόμου να δώσει αίμα, λόγω του κινδύνου διασταυρούμενης μόλυνσης και ηπατίτιδας. Και έτσι ο CR-7 έχει επιλέξει να μην κάνει tattoo.

«Δεν έχω τατουάζ γιατί θέλω να δίνω αίμα όσο πιο συχνά μπορώ», είχε δηλώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Diretta News, σε αντίθεση με τον Λιονέλ Μέσι που μπορεί να μην προκαλεί όσο ο Πορτογάλος, αλλά έχει πολλά τατουάζ.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου