ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

«Κλείδωσαν» lockdown στη Θεσσαλονίκη,Ροδόπη και Λάρισα, νωρίτερα η απαγόρευση κυκλοφορίας - Τέλος η μετακίνηση από νομό σε νομό..


Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες. Οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για την «επέκταση» της απαγόρευσης κυκλοφορίας και lockdown.

 Έκτακτη σύσκεψη της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, μετά τα 1.547 νέα κρούσματα, με τους λοιμωξιολόγους να εισηγούνται νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί, των οποίων η τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, αποφάσισαν τις εξής παρεμβάσεις:

  1. Απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό και για τους «πορτοκαλί» νομούς, όπως προβλέπεται ήδη για τους «κόκκινους».
  2. Απαγόρευση κυκλοφορίας: Θα γίνει είτε από τις 21:00 είτε από τις 22:00 και θα εξαρτηθεί από την ώρα που θα αποφασιστεί να κλείσουν τα καταστήματα εστίασης.
  3. Lockdown σε Θεσσαλονίκη, Ροδόπη και Λάρισα: Αμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί lockdown σε αυτές τις περιοχές, καθώς η αύξηση των κρουσμάτων είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.
  4. Ευπαθείς ομάδες: Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί στην κυβέρνηση τι θα γίνει με τις ευπαθείς ομάδες και τους άνω των 65 ετών και γι' αυτό οι ειδικοί συστήνουν μια σειρά μέτρων, όπως τον περιορισμό της κυκλοφορίας αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το επιθυμεί για την ώρα η κυβέρνηση. 

Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει γνωστό πόσο νωρίτερα ζητείται να ξεκινά το νυχτερινό απαγορευτικό μετακινήσεων.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι, κατ'άλλες πληροφορίες, Ροδόπη και Λάρισα ενδέχεται επίσης να υπαχθούν στην κατηγορία του επιπέδου 4 του Υγειονομικού Χάρτη.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ώρες - και μέχρι την Παρασκευή - αναμένονται ανακοινώσεις για τις νέες παρεμβάσεις της πολιτείας ενάντια στον φονικό ιό.

ieidiseis.gr, ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου