ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Μήνυμα από φίλο μου στην Δεσκάτη: Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν τα πολύ πίστευα...


Φίλε έχω γονατίσει τελείως!! Έχω ήδη7 μέρες με πυρετό 38-39, υποφέρω από απίστευτη αδυναμία σε σημείο να σκέφτομαι πως θα σπρώξω την κουβέρτα να σηκωθώ από το κρεβάτι, με πονάνε τα μάτια μου και το κορμί ολόκληρο, από φάει δεν κατεβαίνει τίποτα, ίσως το βράδυ να καταφέρνω να κατεβάσω μια δυο κουταλιές. Κάθε μέρα μου κάνει και μια καινούρια λαχτάρα, προχθές πήγα στο κέντρου υείας να πάρω μια αντιβίωση για να αποφύγω πιθανή πνευμονία όπως μου είπε η ---------, και ζαλίστηκα ξαφνικά τόσο πολύ που είπα θα πέσω στο δρόμο!! Ευτυχώς σήμερα κατάλαβα ότι η αντιβίωση έκανε δουλειά γιατί έπεσε πρώτη μέρα ο πυρετός! Σοβαρά σου μιλάω δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια το σώμα μου έχει πάθει Black out ποτέ δεν ένιωσα πιο αδύναμος και τελείως εκτός ελέγχου! Χθες σηκώθηκα κατά της4 τα χαράματα να πάω τουαλέτα και ξαφνικά πανιαστηκα και κρατιόμουν από τα ντουβάρια να μην πέσω κάτω. Μέχρι χθες έλεγα ότι μπορεί να καταλήξω και εγώ στο νοσοκομείο Γρεβενών όπως ο-----------ς η ακόμα και να πεθάνω, ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου σε χειρότερη φάση!! Όπως με είπε η ------------- με πήρε πολύ βαριά!!
Ευτυχώς πάντως που μίλησα μαζί της και μου έδωσε την αντιβίωση γιατί σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έπεσε επιτέλους ο πυρετός και μπόρεσα να φάω και δύο κουταλιές φαΐ.


Μήνυμα από φίλο μου στην Δεσκάτη.... Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν τα πολύ πίστευα... Φίλε έχω γονατίσει...

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Ziaveli στις Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

2 σχόλια:

  1. Δε μας λες κάτι που δεν ξέραμε... Σε πιστεύω. Γνωρίζω και εγώ περιπτώσεις σαν τη δική σου, όπως και άλλες που την πέρασαν χαλαρά... Νομίζω όμως ότι και την απλή, όπως συνηθίσαμε να τη λέμε, γρίπη άλλοι την περνούσαν πιο άσχημα και άλλοι πιο ελαφρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματι ετδμσι ειναι ρα πραγματα. Ομως πως κολησατε εκει στην Δεσκατη τοσοι πολλοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή