ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Γιάννης Ντόλιας: Τελικά τα Γρεβενά είναι ο φτωχός συγγενής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας;


Το 2018 συμμετείχα στην ομάδα που ετοιμάσαμε το φάκελο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου, το οποίο και εντάχθηκε.
Ο προϋπολογισμός του έργου κοντά στα 3 εκ. ευρώ. Η απάντηση που πήραμε από την Διαχειριστική Αρχή του Υπουργείου ήταν πως δικαιούμαστε σαν Δήμος Γρεβενών μόνο 1,5 εκ ευρώ γιατί ανήκουμε στις αναπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας λόγω της ΔΕΗ. Η αδικία τότε αποκαταστάθηκε με την παρέμβαση του κ. Καρυπίδη (Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας) και την χρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού από πόρους της ΠΔΜ.
Ερχόμαστε τώρα στο νέο πρόγραμμα εξοικονομώ αυτομονώ!
Σύμφωνα με την προδημοσίευση του οδηγού του προγράμματος οι κάτοικοι των Γρεβενών και της Καστοριάς δεν δικαιούνται την επιχορήγηση του επιπλέον 10% που ισχύει για τις λιγνιτικές περιοχές.
Στην πρώτη περίπτωση μας αντιμετωπίζουν σαν Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμπεριλαμβάνοντας και τα Γρεβενά στις αναπτυγμένες περιοχές χάνοντας στην ουσία πόρους από διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα.
Στην δεύτερη περίπτωση μας αντιμετωπίζουν χωριστά και μεμονωμένα ως Π.Ε Γρεβενών, με αποτέλεσμα να χάνουμε πόρους ξανά για την περιοχή μας.
Τελικά είμαστε ο φτωχός συγγενής της Περιφέρειας μας.
Πρέπει λοιπόν να σταματήσει αυτή η αδικία για την Περιοχή μας!
Ζητάμε την ισότιμη αντιμετώπιση οριζόντια σε όλη την Περιφέρεια.

1 σχόλιο:

  1. Τωρα καταλαβατε οτι τα Γρεβενα θα ειναι παντα η τελευταια τρυπα του ζουρνα μονο στις εκλογες για τους ψηφους θυμουνται που βρισκονται.Τοτε ομως ολοι φορατε τα ωραια κουστουμια και τρεχετε απο πισω τους αντι να γυρισετε την πλατη σας σε αυτους που μετα την νικη τους σε ξεχνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή